Fri fragt ved køb over 750 kr
Mere end 55 000 tilfredse kunder på nettet
Hurtig leverance, 1-2 dage
Din indkøbskurv 0 kr (0)

Watski Gruppen

Watski er den førende bådudstyrs grossist i Norden. Watski distribuerer kendte brands samt produkter under Watskis eget varemærke. Produkterne sælges via vores forhandlere og partners rundt om i Norden og Tyskland.

Watski er nord Europas førende bådudstyrs grossist. Vi får kontakt til bådejerne via vores 287 forhandlere og via gode kommunikations kanaler. På vores hjemmeside, i butikkerne og i Watski kataloget finder man tusindvis af  produkter til en aktivt fritid med båd, hav, sø og strand i fokus, med masser af information og inspiration kombineret med attraktive kampagner og aktiviteter.

Historisk har vi to oprindelser: De ældste rødder er skibshandleren fra Nykøbing Falster Albert Herman Gotthardt, som startede sin virksomhed i det daværende Christiania (Oslo) ved århunderede skiftet, og etablerede AB Herman Gotthardt 1916 i Malmø. En anden del er Vandskispecialisten på Erstagatan i Stockholm som voksede til den frivillige fagkæde Watski i 1970érne. De to rødder blev til samme virksomhed i slutningen af 80érne, og i 2004 ændrede vi navn fra AB Herman Gotthardt til Watski. 
Vi er 38 ansatte fordelt på tre lande. Vi findes i Sverige, Norge, Danmark samt Tyskland (som agent) med hovedkontor og logistikcenter i Malmø.

Vi har den fornøjelse at kunne forsyne båd- og fritidsbranchen med det bedste bådudstyr!  - It´s all about passion!


Hovedkontor + lager i SverigeKontor i DanmarkKontor i TysklandKontor i Norge


Hele Watski holdet


Login
Bruger / e-post:
Password
Glemt password