Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

BLACK FRIDAY

NEDTÆLLINGEN ER BEGYNDT

NOVEMBER 26, 2021

…ELLER FØLG OS PÅ FACEBOOK, OG FÅ DE SENESTE NYHEDER OM BLACK FRIDAY!

Bliv klar til årets største online shoppedag – følg os på facebook, og få de seneste opdateringer om Black friday! På vores Facebook side får du ikke kun nyt om Black Friday. Her får du info om konkurrencer, kampagner, produktnyheder og gode tilbud året rundt!

FØLG WATSKI PÅ FACEBOOK

HVAD ER BLACK FRIDAY/WEEKEND?

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen, som i de seneste år for alvor har slået igennem i Danmark som årets store indkøbsfest. Black Friday finder altid sted dagen efter amerikanernes Thanksgiving. Mange benytter chancen til at få gode tilbud på årets juleindkøb, da der er mange penge at spare.

TIP: indsaml ønskesedler fra venner og familie allerede nu, og køb deres julegave til ekstra god pris!

 Glem heller ikke Cyber Monday, hvor man også mange steder kan få rabatter.

I år finder Black Friday sted d. 26. november.

 

5 TIPS TIL SHOPPING AF BÅDUDSTYR PÅ BLACK FRIDAY

1. Tilmeld dig vores VIP-shopping. Så får du adgang til vores udsalg og 10 super deals allerede dagen før (evt. bare før alle andre).

2. Lav en liste over de ting du skal huske at købe på Black Friday, så du ikke glemmer noget midt i din shopping. 

3. Husk at være tidligt ude, ellers kan du risikere, at de produkter du havde udset dig bliver udsolgt.  

4. Husk at bare fordi at du har lagt varen i kurven, betyder det ikke, at varen er reserveret til dig. Vent derfor ikke for længe med at købe dine varer, da de kan nå at blive udsolgt, inden du når til betalingen.

5. Hav familiens juleønsker klar inden Black Friday. Så kan du få overstået juleshoppingen inden december overhovedet er begyndt!

5 FORDELE VED AT HANDLE HOS WATSKI

1. Du slipper for al trængslen og alarmen i de fysiske butikker, og kan sidde I fred og ro foran skærmen derhjemme, og klare alle dine indkøb.

2. Watski.dk har ingen lukketider, og du kan derfor allerede shoppe fra midnat af, og endda endnu tidligere hvis du tilmelder dig vores VIP-shopping.

3. Vores lager er åbent hele weekenden, og sørger for, at din pakke bliver sendt afsted til dig så hurtigt som muligt.

4. Du kan nemt og enkelt købe alle de produkter og bådtilbehør som du mangler, og få det hele sendt samlet hjem til dig.

5. Vores sortiment består af mere end 12.000 artikler fra nogle af branchens mest kendte varemærker såsom Viking, Quick, Icom, Whale og International.

10 MEST POPULÆRE VAREMÆRKER

- ICOM

Crewsaver

Webasto

Whale

- Isiteek

Raymarine

Spinlock

Marlow

International

Quick

Rocna

ER DER NOGET VI KAN HJÆLPE MED?

Vil du vide mere eller vil du bare lave lidt research inden Black Friday? For os er det vigtigt, at du kan stole på de varer du har købt hos os, så vi står klar til at hjælpe og vejlede dig. Kontakt os med dine spørgsmål på kundeservice@watski.dk.

OBS! Rabatkoder kan ikke kombineres med Black Friday tilbud!

TILMELD DIG HER