Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Flytteudsalg - Op til 80% på 1000-vis af bådtilbehør. Klik her

Dæk, Rig og Fortøjning Alt til rig Vantskruer

Vantskruer

Vantskruer er et ganske almindeligt stykke værktøj på båden, som bruges til rigging. Udover at den bruges som koblingspunkt, bruges den også til at øge eller løsne spændingen i tovværket. 

Kroppen er som regel udstyret med skruer i hver ende, som hurtigt kan spændes eller løsnes efter behov, så du på denne måde, nemt kan opnå den ønskede spænding af dit reb, tov eller wire.

Men hvordan bruges og hvordan vælger du den rigtige vantskrue?


Hvordan installerer man vantskruer?

Installationen af vantskruer er en ret ligetil process. Skruerne løsnes så vantskruen er ved sin maksimale længde. Derefter fæstnes enderne af skruerne til det tov, reb eller wire som skal rigges, hvorefter skruerne strammes til den optimale spænding.


Hvordan vælger jeg den rigtige vantskrue?

Først og fremmest er det vigtigt, at du er opmærksom på maks. belastningen, inden du vælger din vantskrue. Du bør også være opmærksom på, om skruen er produceret i rustfrit stål, da andre materialer ikke vil have den samme modstandsdygtighed over for det maritime miljø.


Skal jeg bruge vantskruebeskytter?

En vantskruebeskytter kan være et godt værktøj til at beskytte sejl, skøde og andet der kan komme i forbindelse med vantskruen. Ligeledes beskytter den også selve skruen mod slag osv.


I denne kategori, finder du vores udvalg inden for vantskruer til ethvert behov.

Vis mere information om Vantskruer
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
Seldén (1)
Spinlock (1)
Du har set 12 ud af 12 produkter
Filtrer
Varemærker
Seldén (1), Spinlock (1),
Varemærker
Seldén (1)
Spinlock (1)