Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Redningsflåder

Populære filtre
Varemærker
Sorter efter
Alle filtre
Alle filtre
Produkter: 20
Viser Af Produkter

Sker det utænkelige og er hjælpen fjern, kan en redningsflåde redde dit og resten af besætningens liv.

Hvis du skal på en længere tur på åbent vand, bør du altid have en redningsflåde ombord. Den kan være utrolig livsvigtig, da den er med til at holde dig og besætningen varm, tør og samlet imens i venter på hjælp. Da den også fylder mere i vandet, vil den også være nemmere at se for dem der kommer jer til nøds. 


Hvilken redningsflåde skal jeg have?

Der findes flere forskellige modeller af redningsflåder, så det kan måske være svært at finde ud af, hvilken du skal vælge. Men vigtigst når du skal tage din beslutning er, at vælge en der passer til dine behov.


Størrelse

Det nok vigtigste når du vælger din redningsflåde er, at hele besætningen skal kunne være i den. Hver flåde er designet til at kunne holde et bestemt antal mennesker og for opnå den største sikkerhed, bør dette tal ikke overstiges.


Geografi

Alt efter hvilke farvande du skal sejle på, kan behovet være forskelligt. Sejler du i kystnære områder, er der ikke den store risiko for at redningen er langt væk, og du har derfor ikke nødvendigvis brug for den store udstyrspakke. Skal du derimod ud på åbent vand, kan der være behov for mere udstyr, samt en bund der er isoleret, så det kolde vand ikke køler flådens besætning lige så hurtigt.


Instruer besætningen

Selv om målet er aldrig at tage redningsflåden i brug, bør du altid instruere besætningens medlemmer i, hvordan den skal bruges. Det kan have stor betydning, at den der er tættest på flåden, kan benytte den. Det kan spare vigtig tid og sørge for at flåden er klar til brug, hurtigst muligt.


Opbevaring

Da redningsflåden skal være så tilgængelig som muligt, er det naturligvis bedst at placere den et sted, hvor det er let at få fat i den. Du kan eksempelvis få holdere til tasken, som kan hænges på væggen.


I denne kategori finder du vores udvalg af redningsflåder til din båd.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.