Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Redningsvest

Populære filtre
Varemærker
Sorter efter
Alle filtre
Alle filtre
Produkter: 121
Viser Af Produkter

Redningsveste er det vigtigste sikkerudstyr ombord, og er det eneste lovpligtige udstyr du skal have ombord. Siden 1992 har det i Danmark været vedtaget ved lov, at der skal være redningsveste til alle ombord på båden, samt at de skal passe til besætningen og som dækker forskellige personers vægt, samt evt. særlige redningsveste til børn og dyr.

Hos Watski.dk tilbyder vi et stort udvalg af selvoppustelige redningsveste, svømmeveste og flydeveste af den bedste kvalitet fra de bedste varemærker – Spinlock, Viking, Crewsaver og Helly Hansen. Vi har testvindere til både voksne, børn og hunde, så du kan finde den bedste vest til dit behov. 

Vores udvalg af moderne redningsveste er behagelig at have på og varmer og støtter dig, når du ligger i vandet. Skulle du være så uheldig at falde overbord, eller en af dine venner, så giver en redningsvest muligheden for at redde vedkommende inden de går til bunds – og det kan gå hurtigt i et koldt farvand som vores.

Der findes forskellige godkendelser ift. redningsveste herunder ISO- og SOLAS-godkendelse. Sidstnævnte bruges af besætninger på erhvervsfartøjer rundt i verden i internationalt farvand og er den højeste standard. 

Hvilken redningsvest skal jeg vælge?

50N – Svømmeveste

Redningsveste på 50 Newton er gode til vandsport og til de fleste aspekter af dit bådliv. En vest på 50 Newton holder dig flydende over vandet, men vender dig ikke om på ryggen eller holder dit hoved over vandet. Denne type er bedst i nærheden af kysten, og vi anbefaler den til øvede svømmere. 

100N – Redningsveste

Disse type veste med 100 Newton anbefales til kystnære områder og beskyttet farvand. De findes ofte som almindelige og oppustelige redningsveste. Der er kun begrænset sikkerhed skulle du være slået bevidstløs. 

150N – Redningsveste

Denne vest kan du trygt anvende i alle farvande herunder kyst- og havsejlads. Redningsveste med en opdrift på 150 Newton kan anvendes af de fleste, og kan holde alle personer op til 150 KG flydende – om du er bevidstløs eller ej.

275N - Redningsvest

 Redningsveste med 275 Newton kan anvendes uanset vejrforhold og farvand, og er specielt lavet til områder med hårde vejrbetingelser. Denne vest er sikker for alle, og vejer du mere end 150 KG kan du overveje at bruge en vest 275 Newton. 

Redningsvesten redder liv - så brug den! Alle vores redningsveste er godkendte, og klar til at redde dit liv på vandet skulle uheldet være ude. Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken vest du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.