Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Redningsveste, sejlerveste og padleveste

Populære filtre
Varemærker
Sorter efter
Alle filtre
Alle filtre
Produkter: 42
Viser Af Produkter

Svømmevesten er designet til det aktive liv på kysten. Den er til dig der dyrker sejlsport, svømmer, eller befinder dig på lavt vand, f.eks ved kystfiskeri, hvor optimal bevægelighed er essentiel, og du ikke har brug for den samme form for sikring som en normal redningsveste yder. 


Hvor redningsvesten fylder mere, er tungere og har en krave til altid at holde dit hoved oven vande, er svømmevesten designet som en flydevest med større bevægelighed, mens den stadig tillader dig at flyde i vandet, dog uden at vende dig om på ryggen. 


Den typiske opdrift på alle svømmeveste, er på 50N, hvor den på regulære redningsveste, ligger på 100N eller derover. Det betyder, at du ikke bliver holdt oven vande med nær så meget kraft. Derfor anbefales det, at du er en god svømmer, så du ikke er fuldt afhængig af hjælpen fra en redningsvest.


Da svømmevesten ikke er designet til folk der ikke selv kan svømme, er de ikke produceret til mindre børn. Du bør derfor købe en børnevest til dit barn i stedet, da den sikrer dem på den rigtige måde.


Hvordan vælger du den bedste svømmevest?


Når du skal vælge den rigtige svømmevest, er der nogle ting du bør være OBS på.


Først skal du spørge dig selv, om du kommer til at være i uroligt vand, hvor der ikke er hjælp i nærheden. Hvis du gør det, bør du kigge i kategorien, selvoppustelige redningsveste, da de er beregnet til mere utilregneligt vand.


Når du er sikker på, at det ikke er en regulær redningsvest du skal have og den kosmetiske side er på plads, er det vigtigt, at du får valgt den rigtige størrelse. På denne måde er du sikker på, at pasformen er som den skal være. Dette forhindrer at den sidder løst på dig i vandet og dermed kommer i vejen når du svømmer. 


Helly Hansen opgør deres størrelser i vægt og andre mærker i størrelser small, medium, large osv. Det kan være lidt svært at forholde sig til de sidstnævnte størrelser, så Spinlock og Musto har lavet guides du kan følge for at finde den helt rigtige vest:

Spinlock størrelsesguide

Musto størrelsesguide


Farven på en vest bør ikke undervurderes. Det kan være en fordel at vælge en svømmevest der er farverig, da det gør det nemmere, at blive set i vandet. Derfor er de fleste af vores svømmeveste produceret i stærke farver, der øger din visuelle fremtræden i vandet.


Når look, farve og størrelse er på plads, så er du klædt på til at tage ud på SUP’en, vandskiene, wakeboardet, kajakken og alle de andre vandsportskategorier. 

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.