Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Samarbejde med Watski

Watski tror på at skabe langsigtede og succesfulde samarbejder med forskellige organisationer, foreninger og virksomheder. Vi tror på, at vi ved at arbejde sammen kan nå vores fælles mål og skabe positive resultater for alle involverede parter.

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, herunder sejlklubber, og virksomheder inden for båd- og maritimindustrien. Vores samarbejder spænder over forskellige områder som eventsponsorering, produktudvikling og markedsføring.

Vi er altid åbne over for nye samarbejder og ser frem til at finde nye muligheder, for at samarbejde med organisationer og virksomheder, som deler vores værdier og visioner.

Projekt

Intet samarbejde er for lille eller for stort til os. Hvis du har et spændende projekt i gang, som er relateret til vores produkter, og du er villig til at skrive en artikel, filme, tage billeder eller markedsføre Watski på en eller anden måde, er der stor sandsynlighed for, at vi vil være med og sponsorere dig! Det kan handle om renovering af en båd, varevogn, autocamper, eller måske skal du lave en installation, som kunne være interessant at dokumentere. Eller måske skal du deltage i en konkurrence, eller at et arrangement der har brug for sponsorer. Kontakt vores kundeservice, så tager vi det derfra.
Foreninger
Watski brænder for foreningslivet og bakker op om det. Det kan handle om alt fra opdatering af foreningernes redningsveste til sponsorerede præmier til klubaktiviteter.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.