Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Flytteudsalg - Op til 80% på 1000-vis af bådtilbehør. Klik her

Samarbejde med Watski

Watski tror på at skabe langsigtede og succesfulde samarbejder med forskellige organisationer, foreninger og virksomheder. Vi tror på, at vi ved at arbejde sammen kan nå vores fælles mål og skabe positive resultater for alle involverede parter.

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, herunder sejlklubber, og virksomheder inden for båd- og maritimindustrien. Vores samarbejder spænder over forskellige områder som eventsponsorering, produktudvikling og markedsføring.

Vi er altid åbne over for nye samarbejder og ser frem til at finde nye muligheder, for at samarbejde med organisationer og virksomheder, som deler vores værdier og visioner.

Projekt

Intet samarbejde er for lille eller for stort til os. Hvis du har et spændende projekt i gang, som er relateret til vores produkter, og du er villig til at skrive en artikel, filme, tage billeder eller markedsføre Watski på en eller anden måde, er der stor sandsynlighed for, at vi vil være med og sponsorere dig! Det kan handle om renovering af en båd, varevogn, autocamper, eller måske skal du lave en installation, som kunne være interessant at dokumentere. Eller måske skal du deltage i en konkurrence, eller at et arrangement der har brug for sponsorer. Kontakt vores kundeservice, så tager vi det derfra.
Foreninger
Watski brænder for foreningslivet og bakker op om det. Det kan handle om alt fra opdatering af foreningernes redningsveste til sponsorerede præmier til klubaktiviteter.

Nogle af vores samarbejder

Med Navipair bliver det meget nemmere at have båd

Navipair er en dansk-udviklet app til bådejere, som har en mission om at gøre det nemmere at eje og vedligeholde sin båd.

Med Navipair kan du både holde styr på dine opgaver og alt der skal fikses på din båd, og du kan finde hjælp i det område, din båd er i til de opgaver du ikke selv ønsker at ordne.

Læs mere om Navipair her