Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Storkøbstilbud

Store projekter og store drømme, det elsker vi hos Watski. Vi tilbyder derfor vores kunder muligheden for at anmode om et tilbud ved køb over 20.000kr. Det betyder, at du får et skræddersyet tilbud fra os, der slår de fleste. Det bedste er, at tilbuddet er helt personligt og tilpasset dig og dit projekt.

Vi er produktspecialister

Vores forpligtelse stopper dog ikke der. Vi er specialister inden for vores felt og står klar til at give dig tips og råd om dit projekt. Du skal muligvis have hjælp til at vælge hvilken plotter du skal have, hvilken type anker du skal vælge eller hvilken bundfarve der passer bedst til din båd. Vi hjælper dig så meget vi kan, indtil du føler dig tryg med produkterne til din båd.

Sidst men ikke mindst, hos Watski har du altid efterkøbssupport. Det betyder, at du kan kontakte os efter dit køb, hvis du har brug for hjælp til at tyde brugsanvisningen, har brug for rådgivning om montering eller andre udfordringer, der måtte opstå.


At anmode om et tilbud fra os er meget enkelt:

1. Bliv medlem / Log ind i vores kundeklub

2. Klik på Mine tilbud

3. Klik på Opret

4. Udfyld varenummer og antal

5. Når du har nået beløbsgrænsen og er færdig: Klik på send

6. Du modtager en e-mail inden for tre hverdage med et svar på din tilbudsanmodning

 

Vidste du: Vi har prismatchet vores almindelige priser, da vi altid ønsker, at du skal føle dig sikker på, at du gør en fair og anstændig handel med os.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.