Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Redningskranse

Populære filtre
Sorter efter
Alle filtre
Alle filtre
Produkter: 39
Viser Af Produkter

Redningskransen er nærmest det mest kendte udstyr på en båd og med rette. De har været en del af det maritime miljø i over 100 år, og fortsætter med at være et godt redskab for sikkerheden ombord på båden.

I denne kategori har vi samlet vores udbud af redningskranse der er godkendt af Søfartsstyrelsen. Redningsbøjer der ligger stille i vandet med minimal drift. Med og uden støbelinje.


Hvordan vælger jeg den rigtige redningskrans?

Der findes mange forskellige typer og farver af redningskranse, så det kan måske være svært at bestemme sig. Det anbefales at vælge en redningskrans med en kraftig farve, så den er nem at se i vandet - både af personen i og udenfor vandet. Men hvilken for bør redningskransen have? Rund eller hestesko?


Rund:

Den runde udgave af redningskransen er den helt klassiske, som ofte består af skumplast eller kork. De ses ofte også ved strande og på havne og har typisk en rød eller orange farve. Ringen er som regel udstyret med en snor rundt i kanten, hvor kastelinen kan fæstnes.

Da den slutter tæt hele vejen rundt, glider den ikke lige så let af, hvis først den er rundt om kroppen. På denne måde kan du let flyde på vandet, uden det store besvær. Den kan dog være lidt stor at opbevare, da den optager meget plads, hvilket du skal være OBS på.


Hestesko:

Denne udgave er mere kompakt og kan derfor være mere ideel til mindre både. Hvor den klassiske redningskrans er lukket, er der en åbning på hesteskoen, som kan gøre det lettere at få den rundt om kroppen. Dette er dog også den ulempe hesteskoen har, da den ikke lukker om din krop, og dermed ikke sikrer dig lige så godt.

Det betyder dog ikke, at hesteskoen ikke kan anbefales. Er pladsen trang og du ikke har plads til en rund redningskrans, er en hestesko et fantastisk alternativ.


Hvordan bruger jeg redningskransen?

Hvis uheldet er ude og der er mand overbord, kastes redningskransen ud til vedkommende, så de kan støtte sig til den og flyde på vandet. Med en kasteline er det også nemmere at trække den overbordfaldne tilbage til båden, så vær sikker på at have en på båden.


Herunder har vi samlet alle vores redningskranse, så du kan få et bedre overblik.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.