Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Som navnet indikerer, er dragten designet til at højne dine chancer for at overleve i en nødsituation. Den kan simpelthen være den sidste gardering mod det iskolde vand. Skulle uheldet være ud, tager du dragten på, som vil tillade dig at ligge i vandet meget længere end normalt, før din kropstemperatur når et kritisk niveau.


Hvordan virker en overlevelsesdragt?


Dragten er lavet af isolerende materialer, med en vandtæt lynlås, så den holder vandet væk fra direkte kontakt med din hud. På denne måde, køler din krop markant langsommere end normalt, hvilket kan give dig noget særdeles vigtig ekstra tid, hvad angår overlevelse. 

Ansigtet er det eneste der er frit, og derfor det eneste der kan komme i direkte kontakt med vandet. 


Hvordan vælger jeg den rigtige overlevelsesdragt?


Når det kommer til at vælge den rigtige dragt, er det heldigvis ikke så svært. De fleste dragter spænder vidt, så flere størrelser mennesker kan bruge dem. De er ligeledes alle lavet i iøjnefaldende farver og udstyret med reflekser, så du kan blive set af andre i vandet.


Skal overlevelsesdragten vedligeholdes?


Ja og nej.


Du er relativt fri for at vedligeholde dragten, da den er designet til at ligge stille meget længe, indtil den bliver nødvendig at tage i brug. Den skal dog  jævnligt tjekkes for huller eller rifter, da de vil kunne kompromittere dragten og tillade vand unødig adgang. Sker dette, kan dragten selvfølgelig ikke yde den beskyttelse den er skabt til. 


Du kan se en videodemonstration af Lalizas’ overlevelsesdragt her, så du også kan se den i brug.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.