Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Sikkerhed

Populære filtre
Sorter efter
Alle filtre
Alle filtre
Produkter: 427
Viser Af Produkter

Personlig sikkerhed

Sikker sejlads begynder med sikkerhed ombord på båden, der skal udstyres med det korrekte sikkerhedsudstyr. Det er sjældent nok bare at bruge en redningsvest. Skulle uheldet være ude, er det vigtigt at have en redningskrans, livline, overlevelsesdragt, nødblus, first aid kit og meget mere. Det er simpelthen nødvendigt at være klar til alle de udfordringer, som havet kan give dig. Vi ønsker, at alle skal være sikre på båden og ved vandet, og sikkerhed er lige vigtigt -  uanset hvor stor båden er. Redningsvesten skal du gerne have på, når du er ombord på båden – også i havnen. Ulykker kan også forekomme i havnen eller på lavt vand. Det er vigtigt, at både voksne og børn bærer redningsveste, så de voksne kan hjælpe børnene i en nødsituation til søs. Vi tilbyder en bred vifte af sikkerhedsudstyr til dig, din hund og dine børn. I vores sortiment finder du blandt andet redningsflåder, flydeveste samt almindelige og oppustelige redningsveste til både børn og voksne. Vi tilbyder også udstyr såsom m.o.b stiger, nødsendere, brandslukkere, brandalarmer og kasteliner.


Sikkerhedsudstyr til båden

Når du har købt dit personlige sikkerhedsudstyr, er det tid til at beskytte din båd mod tyveri. For at forhindre dette har du brug for en ordentlig motorlås i god kvalitet og GPS-sporing af båden. At have det rigtige udstyr virkelig betale sig i det lange løb. Du kan for eksempel få en laveres pris på din forsikring, undgå at betale eller risikere et fald i din båds værdi. Hvis du ender i nød på vandet, er det vigtigt, at båden er udstyret med det rigtige sikkerhedsudstyr til din og andres sikkerhed. For eksempel kan du udstyre din båd med radarreflektorer og signalhorn, der gør det lettere for andre at opdage din båd i tilfælde af strømafbrydelse.


Hvilke sikkerhedsprodukter skal du huske ombord?

  • Redningsveste
  • Brandslukkere
  • Nødblus
  • VHF
  • Førstehjælpskasse (FAK)
  • Redningskrans/Kasteline
  • Signalhorn

Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, ift. hvilket sikkerhedsudstyr du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice! Vi skal med glæde guide dig frem til de rigtige produkter.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.