Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Medlemskab og registrering

For at blive medlem af Watskis kundeklub skal du være 18 år eller derover. Kun privatpersoner kan ansøge om medlemskab af kundeklubben. Medlemskab er personligt og kan ikke overføres. Medlemskab af Watskis kundeklub er gratis.

Du registrerer dit medlemskab ved at registrere dit navn og din e-mail-adresse og oprette en adgangskode på www.watski.dk/kundeklub. Via en personlig login-funktion, som du selv opretter, har du mulighed for bl.a. favoritter, adgang til "Mine sider" med et personligt indhold med relevante produktanbefalinger, specifikke fordele og tilbud. Du kan også se din købshistorik og kvitteringer fra tidligere køb samt administrere dine indstillinger og oplysninger. Via hjemmesiden registreres dit medlemskabskøb ved at logge ind, før købet er gennemført.

Fordele, tilbud og kommunikation

Via Watskis kundeklub får du personlig kommunikation med både personlige og generelle fordele og medlemstilbud, der er baseret på din indkøbshistorik og de produkter, du har vist interesse for. Vi kommunikerer normalt med dig via e-mail, SMS eller pr. Post, men vi bruger også tredjepartsmarkedsføring, såsom Facebook.

Ved at være logget ind kan du opdatere dine kontaktoplysninger og om ønsket ændre dine indstillinger. Bemærk, at vi ikke kan hjælpe med begrænsninger eller ændringer i den markedsføring du ser fra Watski på dine sociale netværk. Der skal du ændre indstillingerne på din egen konto.

Baseret på de oplysninger, vi indsamler om dig, for eksempel købs- og klikhistorik, alder, køn, bopæl og angivne præferencer, interesser og adfærd, foretager vi en analyse på segment-, individ- eller sammensat niveau. Den indsigt, vi får ved analysen, kan danne grundlaget for den kommunikation, tilbud, fordele, inspiration og produktanbefalinger, som du modtager fra os. Indsigten kan også bruges til at udvikle vores produkt- og servicesortiment og vores hjemmeside. Gennem vores analyser og indsigt undgår vi at formidle information til dig, som du måske opfatter som uinteressant eller unødvendig.

Vores pointsystem

1 DKK = 1 point

Antallet af point fortæller dig, hvilket niveau du er i vores pointsystem. Du vil blive tilbudt forskellige fordele og rabatter på de forskellige niveauer. Jo flere point du har, jo flere fordele får du.

Pointene er gyldige i 1 år fra købsdatoen: For eksempel: Et køb for DKK 2.000 den 1. maj 2020 giver 2000 point. Disse point udløber den 1. maj 2021.

Se oversigten over kundeklubbens fire forskellige niveauer, hver med sine unikke fordele. Dit medlemsniveau er baseret på de køb, du har foretaget i de sidste 12 måneder løbende.

Behandling af personoplysninger

Ved at tilmelde dig medlemskab og være i stand til at opfylde betingelserne for medlemskab i vores kundeklub behandles dine personlige oplysninger af Watski. De analyser, vi udfører, betyder også, at vi behandler dine personlige data, hvilket er nødvendigt for at tilfredsstille vores og vores kunders legitime interesse i at evaluere og forbedre vores sortiment og tjenester og de systemer, de leveres i, såsom gennem fejlfinding, dataanalyse, udvikling og test og lignende. Du kan læse vores komplette cookies og fortrolighedspolitik her: https://www.watski.dk/om-os/cookies-sekretesspolicy

Den person, der er ansvarlig for dine personoplysninger er Watski AB med organisationsnummer 559218-8949 og hovedkvarter i Malmø, Sverige. Du kan også kontakte os på kundeservice@watski.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende håndtering af dine personlige data.

Ændring af medlemsbetingelser

Watski forbeholder sig ret til at ændre fordele og tilbud i kundeklubben over tid. Opdatering af vilkår træder i kraft i forbindelse med, at de offentliggøres på vores hjemmeside, hvor de seneste vilkår altid er tilgængelige, eller at du modtager dem via e-mail. I tilfælde af at du ikke accepterer de nye vilkår, har du ret til straks at opsige dit medlemskab. Hvis ændringerne er af væsentlig betydning, vil du blive informeret i god tid inden ændringerne træder i kraft, og vi vil også forklare betydningen af ​​ændringerne.

Opsigelse af medlemskab

Dit medlemskab af Watskis kundeklub er gyldigt indtil videre, eller indtil du eller Watski AB opsiger det. Du kan når som helst opsige dit medlemskab ved at kontakte vores kundeservice. Ved ophør af medlemskab slettes alle personlige data, der indsamles og behandles for at opfylde disse medlemsbetingelser. I forbindelse med sletningen af ​​en medlemskonto slettes også de indsamlede point og medlemsfordelene.

Alle andre spørsmål til Watski

Ved alle spørgsmål, kontakt os venligst på mail: kundeservice@watski.dk

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.