Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Stormlygter & Olielamper

Populære filtre
Varemærker
Sorter efter
Alle filtre
Alle filtre
Produkter: 47
Viser Af Produkter

Olielamper er vigtige at have ombord på din båd, ikke mindst for hyggefaktoren, men også hvis du skulle havne i en situation, hvor strømmen går eller du løber tør. Olielamper giver en sikker og pålidelig lyskilde, der ikke kræver elektricitet, og kommer i en række forskellige størrelser og modeller. Vælg en lampemodel, der passer til dine behov om bord, uanset om du skal bruge en kraftig lampe til at oplyse et større område eller en mindre lampemodel, til at oplyse et mindre sted.

Der findes olielamper med forskellige brændetider, så sørg for at vælge en lampemodel med en brændetid, der passer til dine behov. Forskellige lamper har også forskellige størrelser af oliekammer, så sørg for at vælge en lampemodel med et oliekammer, der rummer nok olie til at holde lampen tændt i længere tid.

Der findes også olielamper af forskellige materialer, såsom glas eller metal, hvilket betyder, at du kan vælge en lampemodel, der passer til netop din båd. Sørg for altid at have en reserveolie ombord, så du altid har en lyskilde at falde tilbage på, hvis det er nødvendigt.

Med en olielampe ombord på din båd kan du altid føle dig tryg og sikker, uanset om du er på en rolig sø eller i mere barsk vand.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.