Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

EFTERÅRSTILBUD - Op til 43% - KLIK HER

OM OS

WATSKI - IT'S ALL ABOUT PASSION!

Watski er nordens førende netbutik indenfor bådtilbehør- og udstyr. Vi leverer til både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er kendt for vores hurtige levering, smidige og fleksible betaling og altid gode service. Vores hovedkontor og logistikcenter ligger i Malmö, Sverige.

Watskis brede sortiment består af stærke varemærker med et solidt basissortiment, som er udvalgt med henblik på nordiske bådejere. I vores sortiment finder du tusindvis af produkter du kan anvende på havet, på søen, på stranden eller blot i fritiden.

Læs mere om vores leveringsvilkår inder afsnittet FAQ

Watskis historie

Virksomheden Watski har en lang historie, hvor de ældste rødder går tilbage til skibshandleren Albert Herman Gotthardt, der i 1916 grundlagde AB Herman Gotthardt i Malmö. I 1980’erne blev firmaet slået sammen med det svenske firma Watski – en butikskæde med speciale i vandski der så dagens lys tilbge i 1970’erne. I 2004 skiftede virksomheden navn fra AB Herman Gotthardt til ”Watski”.

I oktober 2019 blev ”Watski” delt i to – en grossist med navnet Nautec, der leverer bådtilbehør til nordiske forhandlede og en online butik ved navn ”Watski”, der sælger bådtilbehør til sine nordiske kunder på nettet.