Luk
Menu
Indkøbskurv
Menu

OM OS

WATSKI - IT'S ALL ABOUT PASSION!

Watski er nordens førende netbutik indenfor bådtilbehør- og udstyr. Vi leverer til både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er kendt for vores hurtige levering, smidige og fleksible betaling og altid gode service. Vores hovedkontor og logistikcenter ligger i Malmö, Sverige.

Watskis brede sortiment består af stærke varemærker med et solidt basissortiment, som er udvalgt med henblik på nordiske bådejere. I vores sortiment finder du tusindvis af produkter du kan anvende på havet, på søen, på stranden eller blot i fritiden.

Læs mere om vores leveringsvilkår inder afsnittet FAQ

Watskis historie

Virksomheden Watski har en lang historie, hvor de ældste rødder går tilbage til skibshandleren Albert Herman Gotthardt, der i 1916 grundlagde AB Herman Gotthardt i Malmö. I 1980’erne blev firmaet slået sammen med det svenske firma Watski – en butikskæde med speciale i vandski der så dagens lys tilbge i 1970’erne. I 2004 skiftede virksomheden navn fra AB Herman Gotthardt til ”Watski”.

I oktober 2019 blev ”Watski” delt i to – en grossist med navnet Nautec, der leverer bådtilbehør til nordiske forhandlede og en online butik ved navn ”Watski”, der sælger bådtilbehør til sine nordiske kunder på nettet.

Login
Er du tidligere forhandler hos Watski, skal du nu logge ind på www.nautec.dk