Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

Watski - It's all about passion!

Watski er nordens førende netbutik indenfor bådtilbehør- og udstyr. Vi leverer til både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er kendt for vores hurtige levering, smidige og fleksible betaling og altid gode service. Vores hovedkontor og logistikcenter ligger i Malmö, Sverige.

Watskis brede sortiment består af stærke varemærker med et solidt basissortiment, som er udvalgt med henblik på nordiske bådejere. I vores sortiment finder du tusindvis af produkter du kan anvende på havet, på søen, på stranden eller blot i fritiden.

Læs mere om vores leveringsvilkår inder afsnittet FAQ

Watski teamet

Max - Product Manager
Oda - Kundeservicechef & Grafikansvarlig
Mattias - Product Specialist
Jonas - Technical Customer Care Specialist
Julius - Customer Support
Albert - Customer Support
Therese - COO/CMO
Tim - E-commerce Manager
Cecilia - PIM Manager
Maria - Digital Content Specialist
Johan - CTO
Josefin - Financial Assistant

Watskis historie

Virksomheden Watski har en lang historie, hvor de ældste rødder går tilbage til skibshandleren Albert Herman Gotthardt, der i 1916 grundlagde AB Herman Gotthardt i Malmö. I 1980’erne blev firmaet slået sammen med det svenske firma Watski – en butikskæde med speciale i vandski der så dagens lys tilbge i 1970’erne. I 2004 skiftede virksomheden navn fra AB Herman Gotthardt til ”Watski”.

I oktober 2019 blev ”Watski” delt i to – en grossist med navnet Nautec, der leverer bådtilbehør til nordiske forhandlede og en online butik ved navn ”Watski”, der sælger bådtilbehør til sine nordiske kunder på nettet.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.