Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Blue Weekend 10% på alt*. Klik her.

Watski - It's all about passion!

Watski er nordens førende netbutik indenfor bådtilbehør- og udstyr. Vi leverer til både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er kendt for vores hurtige levering, smidige og fleksible betaling og altid gode service. Vores hovedkontor og logistikcenter ligger i Malmö, Sverige.

Watskis brede sortiment består af stærke varemærker med et solidt basissortiment, som er udvalgt med henblik på nordiske bådejere. I vores sortiment finder du tusindvis af produkter du kan anvende på havet, på søen, på stranden eller blot i fritiden.

Læs mere om vores leveringsvilkår inder afsnittet FAQ

Watski teamet

Produkt & Kundeservice

 • Max - Product Manager

  Max har sejlet hele sit liv og har både renoveret sejl- og motorbåde, men sejlads har altid været i fokus. Han har længe været i bådbranchen og har de seneste år, styret Watskis sortiment. I fritiden sejler han både kapsejlads med konkurrencebåde og feriesejlads med egen båd.
 • Mattias - Product Specialist

  Mattias startede tidligt med sejlsport med familiesejlads, hvilket udviklede sig yderligere til en stor interesse for jollesejlads. Efter at have arbejdet med at hjælpe kunder i bådbutikker i mange år, arbejder han nu på at udvikle Watskis sortiment og kundeservice. I fritiden tiltrækker naturen. Både hav, skov og bjerge.
 • Jonas - Technical Customer Care Specialist

  Jonas sætter pris på naturens ro og kan lide teknologi, hurtige biler og sit eget spabad… ikke nødvendigvis i den rækkefølge. Han kan godt lide at stå ved grillen uanset årstid og vejr.

Marked & IT

 • Therese - COO

  Therese er COO og har været hos Watski i over 4 år. Hun kommer fra den norske ø Hitra i Trøndelag, og har boet i Malmø, Sverige, de seneste 12 år. Therese er vokset op med sejlsport og nyder udendørslivet med familien.
 • Tim - E-commerce Manager

  Tim er E-commerce Manager hos Watski og arbejder strategisk på tværs af alle lande, med det svenske marked som hovedansvar. Vandsport, i alle dens former, har længe været en stor del af Tims liv, og tilbring fritiden med at windsurfe eller wakeboarde.
 • Oda - Kundeservicechef & Grafikansvarlig

  Oda er født og opvokset på den norske kyst, hvor sejlsport har været en central del af livet. Det er takket være hendes far og bedstefar, som tog hende med ud på havet i en tidlig alder. Hendes største fritidsinteresse er at lave grafisk design, men også her hos Watski.
 • Johan - CTO

  Johan har været hos Watski i 8 år og har en stor passion for alt der vedrører web, teknologi og IoT. I hans fritid bliver der spillet en del golf og brugt masser af tid foran grillen.
 • Aniko - Web Developer

  Aniko er en senior webudvikler med mere end 20 års erfaring. Hendes passion er programmering og rejser. Hun har et dykkercertifikat og kan lide at udforske under vandet.

Watskis historie

Virksomheden Watski har en lang historie, hvor de ældste rødder går tilbage til skibshandleren Albert Herman Gotthardt, der i 1916 grundlagde AB Herman Gotthardt i Malmö. I 1980’erne blev firmaet slået sammen med det svenske firma Watski – en butikskæde med speciale i vandski der så dagens lys tilbge i 1970’erne. I 2004 skiftede virksomheden navn fra AB Herman Gotthardt til ”Watski”.

I oktober 2019 blev ”Watski” delt i to – en grossist med navnet Nautec, der leverer bådtilbehør til nordiske forhandlede og en online butik ved navn ”Watski”, der sælger bådtilbehør til sine nordiske kunder på nettet.