Pasta med friske forårsgrøntsager
Dette skal du bruge til 4 personer:
- 4 gulrødder
- 4 friske løg
- 150 g sukkerærter
- 150 g grønne asparges
- 10 cherry tomater
- 200 g bacon i tern, det fungerer også med skinke hvis man hellere vil det
- 300 g pasta, tag din favorit!
- 3 dl crème fraiche, gerne smagt til med frisk parmasan og hvidløg
- Friskrevet parmasanost
Sådan gør du:
Rens og del grøntsagerne i mindre/små stykker. Skær tomaterne i halve.
Steg det sprødt i bunden af en varm gryde. Tag op og lad det dræne af.
Fyld gryden med vand og kog pastaen i den samme gryde som du har brugt til bacon. Tilsæt grøntsagerne, undtagen tomater, når der er omkring 4 minutter tilbage af kogetiden.
Hæld vandet fra og vend baconstykkerne i. Rør creme fraiche i og lad det varme igennem.
Krydr med lidt salt og peber, hvis nødvendigt. Tilsæt tomat halvdele og rør rundt.
Drys med revet ost. Server gerne med en skive brød til.