Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu
Dæk, Rig og Fortøjning Alt til rig Mast Bådsmandsstol

Bådsmandsstol

Bådsmandsstolen er et fantastisk redskab til inspektioner, monteringer og reparationer på båden. I forhold til i gamle dage, er de heldigvis blevet en del mere sikre, hvor de har udviklet sig fra et bræt på noget reb, til en decideret stol eller seletøj du bliver hejst op i. På denne måde, kan du nemt og bekvemt arbejde på masten uden, at skulle afmontere den. 


Det er dog ikke kun i havn du kan få brug for en bådsmandsstol. Er der noget der filtrer, knækker eller bliver løst under rejsen, kan det være nødvendigt at få det fikset nu og her. Derfor er bådsmandsstolen et vigtigt redskab at have ombord til nødstilfælde.


Hvilken bådsmandsstol skal jeg vælge?


Der findes flere forskellige bådsmandsstole, så hvilken skal du vælge? Når det kommer til stykket, er det et spørgsmål om præference.


Du kan få en simpel stol, som minder om en stofgynge. Den lukker tæt om kroppen, hvilket kan give en stor følelse af sikkerhed. Af samme årsag, giver den også mindre mobilitet når du sidder i den.


For en større mobilitet, kan du vælge seleudgaven, som sidder rundt om benene og taljen. Her får du maksimal bevægelighed, men nogle vil også føle sig mindre sikre ved ikke at have støtte i ryggen.


Vil du have bådsmandsstolen der er midt imellem, kan du vælge en med et sæde og forstærket nylon. Her får du et stivere produkt med et afstivet sæde. Sædet vil ikke lukke tæt om dig, hvilket giver dig en fin mobilitet, mens de forstærkede sider, yder beskyttelse og komfort omkring dig. 


Hvordan bruger jeg en Bådsmandsstol?


Sikkerheden er alfa og omega, når du skal bruge en bådsmandsstol. 


Først og fremmest, bør du aldrig fæstne stolen andre steder end i masten. Bliver den fæstnet andre steder, følger du ikke bådens bevægelser og risikerer dermed at komme til skade, når masten bevæger sig med båden.


Når du fæstner stolen til masten, skal den sættes i et fald. For en sikkerheds skyld, bør du ikke bare fæstne den på ét, men to punkter, så du ikke sætter din sikkerhed på spil, skulle en af punkterne fejle.


Når stolen er fæstnet, er du klar til at blive hejst op i masten, så du kan arbejde på båden.


I denne kategori, har vi samlet vores udvalg af bådsmandsstole til ethvert behov.

Vis mere information om Bådsmandsstol
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
Spinlock (1)
Du har set 4 ud af 4 produkter
Filtrer
Varemærker
Spinlock (1),
Varemærker
Spinlock (1)