Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Flytteudsalg - Op til 80% på 1000-vis af bådtilbehør. Klik her

Sikkerhed til Søs Bådens sikkerhed Brandslukkere

Brandslukkere

På båden er der mange brandfarlige stoffer som benzin og diesel, og der kan derfor være risiko for ild. Hvis der opstår en nødsituation, er der ikke mange steder at gemme sig. Derfor er det vigtigt at forhindre, at der opstår en situation, men det vigtigste er altid at have en brandslukker ombord!

Bærbare ildslukkere kan opdeles i  tre forskellige typer af slukningsmidler:

  • Kulsyre: Carbonsyreslukkeren bruges primært på følsomme maskiner og andet udstyr, hvor en "clean" slukning er vigtig. Slukningsapparatet er specielt tilpasset mindre rum, hvor gas fordamper. og slukkeren skaber en ubrændbar atmosfære i rummet.
  • Pulver: Pulvslukker er det mest almindelige på lystbåde, da det er meget effektivt, men ulempen er, at det er vanskeligt at rengøre bagefter. Hvis du tømmer et pulverslukningsapparat i maskinrummet, er det ikke givet at motoren overlever. 
  • Skum: Skumslukningsapparater er generelt mindre gode til at slukke brande sammenlignet med pulverslukkere. Fordelen er imidlertid, at skumkoncentratet let kan tørres op efter  en evt. slukning.

Endnu en mulighed er ildtæppet. Hvis der skulle opstå en mindre brand inde i båden eller i en persons tøj, er det både nemmere og bedre at anvende brandtæppet. 

Vis mere information om Brandslukkere
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
1852 Marine Quality (2)
Gloria (4)
Du har set 12 ud af 12 produkter
Filtrer
Varemærker
1852 Marine Quality (2), Gloria (4),
Varemærker
1852 Marine Quality (2)
Gloria (4)