Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu
Fritid og komfort Flag, klokker og ure Flag

Flag

Sikkerhedsflag er et must for alle både, uanset om du er en erfaren sejler eller nybegynder. Bådflag kan bruges til at signalere dine hensigter til andre både, såsom om du skal vende eller bakke. De kan også bruges til at vise din nationalitet eller til at markere din position i forhold til andre både i nærheden. 

Der er mange forskellige typer flag, som du kan bruge på din båd, herunder nationale flag, sikkerhedsflag og flag til særlige lejligheder. Nationalflag er nemmest at huske, da de er farvet og formet som de flag, der bruges på land. Sikkerhedsflag er normalt røde eller orange og bruges til at signalere, at du har et problem eller har brug for hjælp. Særlige flag kan være hvide med blå striber og bruges til at signalere, at du er ved at lægge til i en havn. 

Det er vigtigt, at du bruger de rigtige flag i den rigtige situation, så du tydeligt kan signalere dine intentioner til andre både. Derudover er det vigtigt, at du har en god forståelse for, hvordan flag bruges, så du kan forstå, hvad andre både signalerer til dig. Ved at følge reglerne for flagning kan du bidrage til at skabe et trygt og ordentligt miljø på søen.

Vis mere information om Flag
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
1852 Marine Quality (3)
Adela Flagcenter (21)
Lalizas (hellas) Ltd (1)
Langkilde & Søn (2)
Du har set 57 ud af 57 produkter
Filtrer
Varemærker
1852 Marine Quality (3), Adela Flagcenter (21), Lalizas (hellas) Ltd (1), Langkilde & Søn (2),
Varemærker
1852 Marine Quality (3)
Adela Flagcenter (21)
Lalizas (hellas) Ltd (1)
Langkilde & Søn (2)