Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Flytteudsalg - Op til 80% på 1000-vis af bådtilbehør. Klik her

Sikkerhed til Søs Personlig sikkerhed Førstehjælp

Førstehjælp

Når du er langt fra land og kommer til skade, er det et must med en førstehjælpskasse. Om det er et lille sår eller et brækket ben, er det altid godt at være forberedt på eventuelle skader der kan forekomme på båden, da det kan tage adskillige timer eller flere dage før du kan få professionel hjælp.


Hvilken førstehjælpskasse skal jeg vælge?

Kassens indhold er det mest væsentlige, da en med mere udstyr, selvfølgelig også giver dig mulighed for at behandle flere typer skader. Hvis kassen indeholder plastre, forbindinger, pincet, saks, desinficerende servietter eller væske og creme eller lignende til brandskader, er du i stand til at behandle de fleste mindre skader og holde sår infektionsfrie til du når i land.

Det kan også være en fordel at finde en førstehjælpskasse der kan flyde og er vandtæt hvis det er til båden, så indholdet altid holder sig tørt.  


Hvornår skal jeg tilkalde hjælp på båden?

Førstehjælpskassen kan afhjælpe mange mindre skader, som sår, brækkede eller forstuvede knogler til du selv finder vejen til en skadestue eller læge. Er skaden livstruende skal du altid tilkalde SOK (Søværnets Operative Kommando), så du kan få den nødvendige hjælp der skal til. 


I denne kategori har vi samlet vores udbud indenfor førstehjælp til båden og campingturen.

Vis mere information om Førstehjælp
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
Du har set 3 ud af 3 produkter
Filtrer
Varemærker
Varemærker