Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu
Sikkerhed til Søs Personlig sikkerhed Redningsvest Hundeveste

Hundeveste

Hvis din hund er vant til eventyr og rejser, vil den sikkert nyde at komme med ombord. Heldigvis elsker de fleste hunde vand, og er instinktive svømmere. Men selv den bedste svømmer kan få brug for hjælp. Ved store bølger eller langt fra fastland, kan det få fatale følger. Derfor må du ikke undervurdere behovet for en svømmevest til menneskets bedste ven, så den er klædt sikkert på til jeres sejltur. 

På Watski.dk finder du redningsveste til din hund i alle størrelser, så din hund er godt beskyttet mod vandet og dets farer. For at finde den rigtige størrelse skal du måle fra hundes manke og til roden af halen, samt anvende hundens vægt. Det er vigtigt at vesten ikke dækker halen, da hunden anvender den til at styre og svømme i vandet. 

Skulle din hund falde overbord, bliver det svært at få den op i båden igen, da der ikke er noget at holde fat i, og her er redningsvesten en hjælp! Alle vores hundeveste er udstyret med stropper som du nemt kan gribe fat i. Du kan også sætte en snor i D-ringen, så den ikke løber for lang væk. Og så er det også meget nemmere at se hunden, når den har farverig vest på.

Derudover bruges redningsveste til hunde også til svømmetræning, rehabilitering og er også populære til aktiviteter som jagt og sporing i tæt vand.

Se vores GUIDE TIL VALG AF HUNDEVEST og 7 TIPS TIL AT HAVE DIN HUND MED OMBORD

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken vest du skal vælge? Så kontakt vores kundeservice, og så skal vi guide dig til det rigtige valg. 

Vis mere information om Hundeveste
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
Du har set 2 ud af 2 produkter
Filtrer
Varemærker
Varemærker