Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Flytteudsalg - Op til 80% på 1000-vis af bådtilbehør. Klik her

Fritid og komfort Flag, klokker og ure Olielamper

Olielamper

Olielamper er vigtige at have ombord på din båd, ikke mindst for hyggefaktoren, men også hvis du skulle havne i en situation, hvor strømmen går eller du løber tør. Olielamper giver en sikker og pålidelig lyskilde, der ikke kræver elektricitet, og kommer i en række forskellige størrelser og modeller. Vælg en lampemodel, der passer til dine behov om bord, uanset om du skal bruge en kraftig lampe til at oplyse et større område eller en mindre lampemodel, til at oplyse et mindre sted.

Der findes olielamper med forskellige brændetider, så sørg for at vælge en lampemodel med en brændetid, der passer til dine behov. Forskellige lamper har også forskellige størrelser af oliekammer, så sørg for at vælge en lampemodel med et oliekammer, der rummer nok olie til at holde lampen tændt i længere tid.

Der findes også olielamper af forskellige materialer, såsom glas eller metal, hvilket betyder, at du kan vælge en lampemodel, der passer til netop din båd. Sørg for altid at have en reserveolie ombord, så du altid har en lyskilde at falde tilbage på, hvis det er nødvendigt.

Med en olielampe ombord på din båd kan du altid føle dig tryg og sikker, uanset om du er på en rolig sø eller i mere barsk vand.

Vis mere information om Olielamper
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
DHR (20)
Delite (1)
Du har set 46 ud af 46 produkter
Filtrer
Varemærker
DHR (20), Delite (1),
Varemærker
DHR (20)
Delite (1)