Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Blue Weekend 10% på alt*. Klik her.

El og installation Landstrøm 230 V Strømkabler

Strømkabler

Strømkabler er en vigtig del af udstyret til mange både. De bruges til at forsyne båden med strøm fra land, hvilket er nødvendigt for at kunne bruge elektriske apparater ombord som f.eks. køleskab og belysning. Der er forskellige typer strømkabler at vælge imellem, så det er vigtigt at vælge et, der passer til dine behov.

Et almindeligt type strømkabel er det, der er lavet af kobberledere. Kobber er et godt valg, fordi det er en god leder af elektricitet og har en lang levetid. Det er også vigtigt at vælge et kabel med en stor nok diameter til at klare den nødvendige belastning.

Ved installation af et landstrømskabel er det vigtigt at følge alle sikkerhedsforskrifter. Det er også vigtigt at sikre, at kablet er forsvarligt beskyttet mod vejret og vandet, så det ikke bliver beskadiget eller en sikkerhedsrisiko.

I sidste ende er strømkabler et nødvendigt stykke udstyr til mange både, og det er vigtigt at vælge et kabel af høj kvalitet for at sikre, at det fungerer korrekt og holder i lang tid. Ved at vælge det rigtige strømkabel og installere det sikkert, kan du være sikker på, at du altid har adgang til strøm ombord på din båd, uanset hvor du befinder dig.

Vis mere information om Strømkabler
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
HABA (3)
Marinco (3)
Ratio (5)
Du har set 17 ud af 17 produkter
Filtrer
Varemærker
HABA (3), Marinco (3), Ratio (5),
Varemærker
HABA (3)
Marinco (3)
Ratio (5)