Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

10 ting der gør sommerturen lidt bedre

Hvad er den bedste måde at nyde sommeren på? En sommertur på vandet! Se 10 ting, der gør dit næste bådeventyr endnu bedre!

1. Grill & chill

Få det bedste ud af sommeren, og grill ombord på båden. Der findes mange gode grill, der er velegnede til at have med i båden, og som endda kan monteres på gelænderet, så de optager minimal plads. Så er der endnu mere plads til grillhygge!

2. Keep it cool

Vil du slippe for varme dåser og lunkne drikkevarer på båden? Et køleelement er ikke kun nødvendig for at holde dine drikkevarer kolde, men også til mad og selvfølgelig det allervigtigste - snacks!

3. Tørt og godt

En ting der er nemt bliver overset, men som du ikke må glemme - En god drybag. Optimal til ture på båden eller andre ekspeditioner i på vandet, og sørger for at holde din telefon, pung og kamera dejligt tørre, når de ikke er i brug.

4. Lækker lyd ombord

Mange sejler afsted for at undslippe stress og jag fra livet på land, og nyde den frihed og afslapning havet bringer. Lidt baggrundsmusik eller en god film på TV'et kan hjælpe på denne følelse af afslapning.

5. Husk lige hyggen

Man kan aldrig have for meget hygge ombord! Ubrydeligt service er et must ombord, så du slipper for glaskår ombord og samtidig kan nyde grillmaden på nogle solide tallerkener.

6. Tag med ud og fisk

Fiskeri er den perfekte måde at komme ned i gear, og nyde de lange sommerdage. Eller en super måde at aktivere og underholde ungerne på! En oplevelse for hele familien.

7. Komfort i højsædet

Komforten ombord på båden skal man ikke skære ned på! Det er specielt vigtigt at komforten ombord er i helt i top, hvis du skal ud på havet i længere tid af gangen eller ofte er ude på havet. Med et godt tæppe eller en god dyne, holder dig varm når du nyde solnedgangen på de kølige sommeraftener.

8. Sjov på vandet

Sikrer dig en sjov og skæg sommer på vandet! Udstyr din båd med vandsportsudstyr, og få en sjov tur for hele familien. Om du foretrækker den mere rolige SUP eller er mere til action med vandski eller wakeboard, så er vandsport for alle!

9. Husk sikkerheden

Sommeren er højsæson for sejlture. Man skal have redningsveste med ombord, hver gang man sejler ud. Så er alle ombord sikret, og man kan nyde sommerturen med god samvittighed. Også når man kaster sig ud i vandsport, er det altid en god ide at have vest på!

10. Strøm ombord

Sidst men ikke mindst - noget så kedeligt som strøm. Men der skal noget energi til at holde hele gildet kørende, og uden strøm dur båden ikke.