Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Hold båden tør og frisk indeni

At holde båden tør og frisk indeni er meget vigtigt. Store temperatureforskelle mellem ude og inde og stillestående luft er ofte årsagen til mug og dårlig lugt. Der findes forskellige produkter som kan afhjælpe med problemet og en ting har de alle til fælles: De mindsker luftfugtigheden!

TØR OG FRISK INDENI - TORRBOLLEN

1. Vi har i denne 30 fods sejlbåd valgt at sætte en Torrbollen Mega i midten af båden. Hvis du vælger en mega slipper du for at skifte pose ligeså ofte. Har du en større båd kan man vælge at opsætte flere stk. Gerne både i for- og agterkahytten.

2. Tag låget af og tag alt op af spanden. Placer den flade del ned i spanden og den runde del ovenpå.

3. Åben plastikposere med de hvide fugtabsorberingsposer. Stabel de hvide poser ovenpå hinanden. Sæt låget på (skru lidt forsigtigt). Så er du klar.

4. Placer Torrbollen centralt i båden så luft kan cirkulere frit rundt omkring den. Sørg for at den står stabilt så den ikke vælter. Fugten som samles i spanden er nemlig ikke sjov at få ud i båden da den er vældig salt og klæbrig. Tøm spanden når den begynder at blive fuld. Luk for al ventilation så den tørre luft bliver inde i båden under hele vinteropbevaringen.

1. Torrbollen findes også i en hængende version. Det kan være praktisk hvis man ikke har et stabilt underlag at stille en almindelig Torrbolle på.

2. I dette tilfælde hænger vi en Torrbolle engangspose i en bil som skal vinteropbevares i en garage. Allerede efter en uge er der begyndt at samle sig vand i posen. Udskift posen når saltet øverst er borte.

Dagens Torrbolletips: Vandet som samles i Torrbollen er super som ukrudtsmiddel i haven!!