Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Rengøring af båden

Rengøring af skroget

 1. Starbrite boat wash
Start med boat wash for at skylle overfladen ren for smuds. Boat Wash er et kraftfuld rengøringsmiddel til skroget og dækket. Det er yderst effektivt mod snavs, salt, sod, fiskeblod, vandlinjesnavs og meget mere. Fjerner ikke voks eller polish.

2. Starbrite hull cleaner
Næse skridt for at komme videre er hull cleaner. Dette renser mere dybdegående og renser hurtigt og nemt vandlinjer og pletter på skroget. Dette er meget effektiv mod rustpletter eller farvede pletter på glasfiber eller malede overflader. Skader ikke overfladen og er et perfekt fundament inden man skal i gang med polering af skroget.

3. Starbrite black streak remover
Hvis du har fulgt trin 1 og trin 2 og fortsat har sorte/brune søjler på skroget, er black streak remover den rigtige løsning. Det fjerner sorte søjler fra glasfiber, vinyl, metal og malede overflader. Spray direkte på sorte streger og tør af! Ingen hård skrubning er nødvendig.

4. Starbrite premium marine polish PFET
Endelig, efter rengøring, kan du påføre et godt beskyttende lag polish. Starbrite premium marine polish med PTEF, efterlader en super-slank PTEF overflade. Det forhindrer snavs i at blive fanget, hvilket resulterer i mindre modstand i vandet! Den giver varig beskyttelse sammenlignet med andre lignende polish - helt op til 4 gange længere holdbarhed. Kan bruges på gelcoat, metal og malede overflader. Indeholder ekstra UV-beskyttelse for at forhindre oxidation og blegning. Meget nem at bruge.

Klargøring til bundmalingen

1. Starbrite boat wash
Også her begynder du med en grundrengøring med boat wash for at skylle alt smuds og snavs væk. Det er yderst effektivt mod snavs, salt, sod, fiskeblod, vandlinjesnavs og meget mere. Fjerner ikke voks eller polish.

2. Starbrite hull cleaner
Næse skridt for at komme videre er hull cleaner. Dette renser mere dybdegående og renser hurtigt og nemt vandlinjer og pletter på skroget. Dette er meget effektiv mod rustpletter eller farvede pletter på glasfiber eller malede overflader. Skader ikke overfladen og er et perfekt fundament inden man skal i gang med polering af skroget. 

3. Starbrite boat wash
Nu bør du tage en omgang til med boat wash for at få skroget fuldkomment rent og klar til påføring af bundmaling.

4. Bundmaling
Endelig skal altid huske at male med en god bundmaling f.eks. fra International!

Teakbehandling

 1. Starbrite premium teak cleaner
Her starter man behandlingen med en dybdegående rengøring af teaken. Premium teak cleaner rengør fantastisk selv uden at man behøver at skrubbe hårdt.

2. Starbrite premium teak brightener 
Så er det tid til at genskabe teakens lyse og naturlige farve. Premium teakbrightener giver teaken liv uden behov for hård skrubning, og fremhæver træets naturlige dybde og farve.

3. Starbrite Premium teak oil
Det sidste trin er en beskyttende teakolie. Premium teakolie er en gennemtrængende olie. Det er en ultra raffineret olie med polymerer og UV-beskyttelse som giver en langvarig beskyttelse. Den forbedrer teakens fibre og farve og understreger dens naturlige skønhed!

Andre produkter fra Starbrite

 1. Starbrite Deck Cleaner
Starbrites skridfri Deck Cleaner med PTEF er den mest effektive og mest simple måde at rengøre strukturet glasfiber eller et malet dæk. De specielle chelatmiddel løsner skidt og snavs uden behovet for en masse skrubning. PTEF polymerende skaber en hinde mod fremtidige pletter, som gør den efterfølgende rengøring til en leg.

2.  Starbrite Chrome & Stainless Polish
Starbrite Chrome & Stainless Polish hjælper med at holde nye og ældre metaller på både friske, og sørger for, at de altid ser godt ud. Dette gør de ved ved at fjerne skidt, snavs, saltaflejringer og overfladerust på stål, rustfrit stål mm. Virker hurtigt og effektivt. Virker også fint på kobber, tin og messing.

3. Gelcoat Restorer med PTEF
Fjerner kalk og oxidering på farvede overfalder, og genskaber den oprindelige farve og glas. PTEF® polymerer beskytter mod skadelige UV- stråler og afviser pletter. Beskadiger ikke gelcoaten og glasfiberen.

Extend-A-Brush

Star Brites Extend-A-Brush med tilhørende marinetilbehør, indeholder teleskopbørstehåndtag, Reggae Microfiber moppe, børster, skrubbesvamp, svamp med håndtag og meget mere.

 

1. SVAMP MED HÅNDTAG

Star Brite tilbyder et bredt udvalg af skuresvampe, der er designet til alle slags rengøringsopgaver på båden. Fra en ’fin’ svamp, der ikke beskadiger glasfiber, vinyl, metal eller malede overflader, til en ’ru’ svamp, der er ideel til de mest krævende opgaver under vandlinjen.

 

2. REGGAE MICROFIBER

Skyl og tør båden efter du har været ude på vandet med ​​Star Brites superabsorberende reggae mikrofiberprodukter, der absorberer vand uden at ridse glas, polerede metaloverflader eller sarte plastikkapsler.

 

3. BØRSTER

Star Brite tilbyder et større udvalg af børster, der kan løse specifikke rengøringsopgaver på mange forskellige bådtyper. Børsterne fås i fine, medium og grove fibre, så du kan finde den helt rigtige børste til dit behov.

 

4. BØRSTESKAFT

Star Brite har en bred vifte af børsteskafter, som du frit kan vælge mellem. Vælg eksempelvis den bedst sælgende standardforlænger med fast håndtag, samt Signature Series Big Boat Extending. Extend-A-Brush skafterne er designet til at flyde i tilfælde af, at de skulle falde overbord. Skafterne er udstyret med Extend-A-Brush lynkoblinger for nem påsætning og fjernelse af børster, mopper, skrubbesvamp, bådkrog og mere, inklusive den innovative Microfiber Reggae Pad og Reggae Mop.

 

5. SVAMPE / KLUDE

Star Brites rengøringsprodukter er understøttet af tilfredshedsgaranti og omfatter en stor samling af svampe og klude, der alle er designet til at fremskynde rengøringsarbejdet.