Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Mit Bådliv: Joakim Brantingson - kurs mod Mini-Transat

Svenske solosejler Joakim Brantingson sætter I 2023 kurs mod fjerne kyster, for at deltage i en af de mest krævende solo-sejladser der findes – Mini Transat. Med sig ombord har han kun det allerbedste udstyr, herunder reb fra Marlows nye kollektion.

Solosejler Joakim Brantingson har med egne ord “sejlet næsten alt, hvad der flyder” gennem de sidste 25 år. Den 32-årige svensker gik fra en lille optimistjolle til at deltage i en af verdens største regattaer ”Round Gotland Race”. Og nu står næste udfordring for skud. Som den eneste svensker deltager han i et af de mest krævende soloraces - Mini-Transat.

Mini Transat er kendt som et af de mest risikable solo-races i verden, og strækker sig over mere end 4000 sømil fra Les Sables-d'Olonne i Frankrig over Atlanterhavet til Martinique i Caribien – og dette vel at mærke i både der højst må måle 6,5 × 3. Løbet sejles alle ulige år siden starten i 1977, med det sidste løb i september 2019 med 90 både på startlinjen.

Med Marlow ombord

Bæredygtighed er en sag der både ligger Brantingsons hjerte nær men også spiller en rolle i hans sejlerliv. Han anvender derfor MARLOWs ECO tov på sin båd - en båd er lavet af genbrugte PET-flasker, præcis samme materiale som Marlow anvender i sin nye kollektion af reb.

Men faktisk går Brantingsons og Marlow historie meget længere tilbage: ”Jeg har brugt MARLOW-reb i mange år og fundet, at deres reb overgår andre mærker. Ikke kun i at være modstandsdygtige over for det hårde slid og de forhold, som vi som sejlere udsætter vores reb for, men også med hensyn til splejningsevne. Og så opfylder de alle de specifikke behov ombord på komplekse racerbåde. ”

Om Marlow

Marlow har i England produceret reb i over 200 år for alle typer af både og sejlads, men i de senere år har de specialiseret sig i design og fremstilling af teknologisk innovative reb produkter med den nyeste hi-tech og eksotiske kunst fiber. Marlow har en førende position i sejlsports verden og en storportion erfaring at dele ud af. Det britiske sejler landshold bruger Marlow reb, som viser at det står for kvalitet og ydeevne.

Se alt fra Marlow HER