Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Deeper Smart Sonar Chirp+


Deeper Smart Sonar Chirp+ er flagskibet i Deepers serie af bærbare ekkolod. Den forbindes trådløst til din telefon og giver dig mulighed for at se, hvordan det ser ud under vandoverfladen. Deeper's produkter fungerer til iOS og Android, og er primært designet til fiskeri, men ligesom med andre sonarpordukter, fungerer de til at studere bunden eller bare fiskebestanden. Chirp kan bruges både fra en båd, eller på en fiskestang hvis du fisker fra land eller på vand.

Chirp er udstyret med "Fast charge" funktion - 80% på 45 minutter, 100% på 75 minutter.

Dette er Deepers bedste model med allerflest funktioner og den bedste giver. .

Chirp ekkolodsteknik


Chirps uovertrufne ekkolodsteknik og sonar, viser genstande under vandeoverfladen med en præcision hel ned til 1 cm! Den kan måle helt ned til 100 meters dybde og vandestande så lavt som 15 cm, der burde inkluderer de fleste fiskeområder. 

I modsætning til andre ekkolod, der blot én frekvens, udsender Chirp en konstant strøm af forskellige lave og høje frekvenser, der skaber et meget tydligere og mere præcist billede end traditionelle ekkolod.

3 keglegrader / GPS

Deeper Smart Sonar Chirp+ har tre forskellige keglegrader, så du både kan scanne bredere eller smallere områder. Find områderne med fisk meget hurtigere, ved at bruge frekvensen med den breder vinkel. Når du har sporet fiskene, kan du med fordel skifte til den mellemste frekvens, for at få den præcise placering af fiskene. Den mindste smalle vinkel er god ved fx. vertikalfiskeri (eller isfiskeri), og når du skal kortet så detaljeret som muligt.