Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Deeper Smart Sonar Pro eller Pro+

Deeper Smart Sonar Pro och Pro+ er de mellemste modeller i Deepers serie af bærbare ekkolod, der trådløst opretter forbindelse til din telefon og giver dig muligheden for at se, hvordan det ser ud under overfladen. Deeper's produkter fungerer til iOS og Android og er hovedsageligt designet til fiskeri, men ligesom andre ekkolod, fungerer de både til at studere bunden og fisk generelt. Den kan bruges både fra båd, eller du kan binde den på en fiskestang og smide den i vandet, hvis du fisker fra land.

Deeper Smart Sonar Pro og Pro + er velegnet til mange forskellige typer fiskeri fra land, på båd eller på is. Modellen fås i to versioner -med eller uden GPS. Hvis du vælger modellen Pro +, har du muligheden for at lave bathymetriske kort (undervandskort) - på vand og på land.

Wifi
Deeper Smart Sonar Pro og Pro + opretter forbindelse til din telefon via Wi-fi i stedet for bluetooth, som med mange andre bærbare produkter. Det giver en bedre rækkevidde på op til 100 meter. Det er også udstyret med et termometer, så du kan se vandtemperaturen.

Fisk som en prof med Deeper Smart Sonar Pro eller Pro+


Deeper Smart Sonar Pro
er perfekt når du skal fiske fra båden, kajakken eller fra land. Kortlæg, scan og fang fiskene med Pro. Den kan endda anvendes til isfiskeri, hvis du ikke har noget imod de kølige temperaturer. Denne alsidige, kraftige fishfinder scanner ned til 80 m ved hjælp af WIFI-forbindelse, og sender detaljerede ekkolods-data direkte til din smartphone eller digitale enhed.

Deeper Smart Sonar Pro+
er den eneste på markedet som er i stand til at skabe batymetriske kort fra land. Så er det bare at kaste linen ud, hive den ind igen og derefter oprette kortet på din smartphones skærm. Pro+ har en rækkevidde på 100 m og scanner ned til 80 m. Fiskene får svært ved at gemme sig!