Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Deeper Smart Sonar Start

Deeper Smart Sonar Start er den mindste model i Deepers serie af bærbare ekkolod som kobles trådløst til din telefon, og giver dig mulighed for at se hvordan der ser ud under overfladen. Produkterne fra Deeper fungerer både til iOS (Iphone) og Android, og er primært designet til at fiske, men som med alle andre ekkolod, kan den også anvendes til almen studie af bunden og fiskebestanden. Deeper Sonar Start kan anvendes fra båden eller sættes på en fiskesnøre og anvendes fra land.

Modellen er designet til dig som ikke behøver al teknikken fra de større modeller, men bare vil have det mest basale og nødvendige information. I modsætning til de andre Deeper modeller, tåler Deeper Start saltvand, og kan derfor kun anvendes i ferskvand.

WIFI
Deeper Smart Sonar Start kobles til din mobil via WIFI i stedet for Bluetooth. WIFI-tilkobling giver en bedre rækkevidde - helt op til 50 meters rækkevidde.

Moderne teknologi der hjælper dig med at finde fiskene
Ved hjælp af Fish Deeper-appen er det både nemt og enkelt at finde diskene under overfladen. Deeper Smart Sonar Start har et kraftigt 40°ekkolodd som scanner ned til 50 meter og viser søbundens struktur. WIFI-tilkoblingen sikrer dig en hurtig dataoverføring og stærk tilkobling så du ikke misser de bedste steder.

Deeper Smart Sonar Start er perfekt til...

Familie & Venner
Deeper Smart Sonar start viser både hvor fiskene er samt giver et billede af vegetationen på bunden, så dine børn ikke bare finder fisk, men også lærer noget om naturen i processen. Det skaber spænding og interesse hos børnene og holder dem motiverede, så i rigtigt kan nyde familietiden, og få en skøn oplevelse ved vandet.

Og den er ikke god til familier, men også til dig og dine venner. Om i er en gruppe på to eller ti, så hjælper Deeper Smart Sonar Start jer med at finde fiskene, så i kan bruge mere tid på selskabelig hygge.

Du kan endda anvende den på mørkere dage, da den er udstyret med automatiseret blinkende lys.

Lystfiskere
Uanset om du er weekendfisker eller ude på en lejlighedsvis "me time" -tur, er Deeper Smart Sonar Start perfekt til hobbyfiskeri fra kajen, kysten eller ved floden. Den finder fiskene, bundstrukturen og vegetationen, så du bruger mindre tid på at se og mere tid på at fange og slappe af.