Gå om bord på den nye Watski - men med nyt udseende

Du har måske bemærket, at det ikke ser helt ud som det plejer på Watski.dk? Vi har fået nyt udseende! Med nye farver, design og flere opdateringer får du som kunde en mere problemfri og nemmere købsoplevelse.

En af de største nyheder, der også gør det nemmere for dig som kunde, er vores opdaterede filterfunktion; nu er det endnu nemmere at finde det rigtige produkt. Denne funktion er konstant under udvikling og bliver kun bedre over tid. Vores produktinformation er udvidet med mærker, videoer og anbefalinger. Watski.dk bliver ganske enkelt hurtigere og bedre.

Nytt lager - hurtig levering

I oktober flyttede vi til et nyt tredjeparts lager, hvilket ud over hurtigere levering også giver større kapacitet og plads til tusindvis af nye produkter til dit maritime friluftsliv. Vores produktchefer vil besøge de store indkøbsmesser, og vi glæder os til at præsentere nyheder fra både eksisterende og nye mærker. Nu tilbyder vi lynhurtig levering, og hvis du afgiver din ordre inden kl. 12.00, sender vi din pakke samme dag.

Watski Kundeklub

I starten af det nye år vil vi også opdatere vores kundeklub!

For dig som kundeklubmedlem ønsker vi at give ekstra fordele og forhåndsoplysninger. Du vil nemt kunne se dine ordrer, spore din pakke og give feedback på dine produkter. Alt vil blive præsenteret i et nyt og mere brugervenligt design. Ønsker du ikke at gå glip af vores nyhedsbreve? Efter årsskiftet sender vi kun til kundeklubmedlemmer.

Velkommen om bord på Watski 2.0!

Hvis du endnu ikke er en af vores 20.000 kundeklubmedlemmer, kan du nemt blive det her Tilmeld dig
?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.