Watski Logo Light
Søgeforslag
Viser Af Produkter
Vis alle

SPLEJSNING AF TOV

Fremover kan du nu bestille og få splejset dit reb hos Watski. Du kan få tilpasset tovværket til dine specifikke behov, så det passer perfekt til din båd. Du kan vælge mellem et udvalgt sortiment af tovværk fra Marlow kombineret med forskellige splejsningsmuligheder (med sjækel /med eller uden strømpe etc.)

Hvis du ikke finder det du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.

Leveringstid: 1-2 uger fra bestilling

Pris: Priserne varierer fra DKK 150 afhængigt af hvor krævende splejsningen er.

Hvad er splejsning?

Splejsning er en måde at sammenføje to ender af tovværket uden at bruge knuder. Udover at være upratiske og knap så kønne at kigge på, så kan knuder reducere rebstyrken betydeligt. Der findes flere forskellige metoder og teknikker for at lave den bedste splejsning. Et projekt man selv kan kaste sig ud i, men som tager tid og tålmodighed at mestre.

Vælg mellem tre forskellige splejseteknikker til dit udvalgte reb:

Øjesplejsning D12

Splejsning af ren 12-slået dyneema, egnet til afslutning af D12 tov med øje. Fordelen ved at splejse dyneematovet fremfor at binde knude er, at man bevarer ca. 99% af tovværkets styrke. Til sammenligning ligger rebstyrken på 20-30%, hvis man anvender knuder. Oveni i giver det også et mere clean look, og er meget nemmere at arbejde med.

Øjesplejsning uden strømpe D2

Splejsning af reb med strømpe og dyneemakerne. Giver et stærkt og fleksibelt øje, uden strømpe i enden. Fordelen er, at øjet får en tyndere dimension, som gør det nemmere at låse den, hvis du skal tilføke ex. en sjækel senere. Dyneema er naturligt UV-resistent og utroligt modstandsdygtig, så det fungerer rigtig godt at bruge den uden strømpe.

Øjesplejsning med strømpe D2

Splejsning af tov med strømpe og kerne af valgfrit materiale. Passer godt til tov som ikke har dyneemakerne, eller tov hvor du vil skjule kernen. Fordelen ved at splejse er, at du bibeholder næsten hele tovets styrke, hvor en knude neddsætter den til 45-60%.

?
Indkøbskurv
Log ind
Glemt dit kodeord?
Bliv medlem
Allerede medlem? Log ind her for at nyde alle fordelene
Glemt password
Skriv din email nedenfor, og vi sender dig en email med instruktion om hvordan du nulstiller dit kodeord.