Luk
Italiensk farsbrød - Omniaovn
Mad ombord

Italiensk farsbrød - Omniaovn

Italiensk farsbrød

Navnet til trods kommer denne opskrift fra Tyskland. Hvis man vil ”pifte” retten lidt op, kan man tilsætte ostetern.


Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 rundstykke fra dagen før
  • 1 lille løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 100 g soltørrede tomater i olie
  • 1 spsk. kapers
  • 1 æg
  • Salt, peber og toscanakrydderi (eller chili)
  • Olivenolie
  • Rasp
  • Tilbehør
  • Salat og brød

Læg det hakkede kød i en skål. Læg rundstykket i blød lidt. Kram vandet ud, og læg det ned i det hakkede kød. Pil og hak løg og hvidløg. Skær tomaterne i tern, og hak kapersene fint. Bland alle ingredienser grundigt. Smør formen med olivenolie. Drys gerne rasp i formen, så er den lettere at gøre ren. Fyld formen med kødblandingen, og tilbered den først ved svag varme i ca. 35 min. og derefter ved middel varme i ca. 10 min.


Læs mere om Omniaovnen her >>

Se film om Omniaovnen >>




Share |

Login
Er du tidligere forhandler hos Watski, skal du nu logge ind på www.nautec.dk