Luk
Menu
Indkøbskurv
Menu
 SAP Extreme - Watski is supplier sponsor
Nyheder

SAP Extreme - Watski is supplier sponsor

Watski gruppen støtter op om Jes Gram Hansen og Rasmus Køstner som leverandør af bådudstyr. Aftalen blev allerede indledt sidste år inden SAP, Tysk software gigant indgik den helt store sponsoraftale med Jes & Rasmus. Den tyske software gigant SAP AG vil nu styrke sin position i international sejlads, og derfor var det naturligt at indgå et samarbejde med det danske Extreme Sailing Team, som tæller nogen af de bedste sejlere overhovedet.

Watski er godt nok med på en noget mindre målestok, men stadig med. Og vi glæder os til at får testet vores produkter for slid & saltvand når det går løs på kapsejladsbanerne, og synes samtidigt at det er enormt spændende og opløftende med et Dansk hold i denne form for sejlsport.

Jes Gram Hansen og Rasmus Køstner er henholdsvis skipper og taktiker om bord, og har yderligere et par topsejlere med ombord.

Extreme Sailing Series er ​​vel nok det mest innovative i international sejlsport i øjeblikket, og vinder man serien, bliver der nok adgangsbilletter til at sejle både AC 45 og hvem ved måske AC 72

I Extreme Sailing Series afvikles på "Stadium Sailing", det betyder meget tæt på land, så det ikke bare er for sejlerne, men også publikum. Der er en garanti for tempo og action meget tæt på land. Sejladsen er så tæt på land, at det bringer fans og tilskuere, helt ind i hjertet af konkurrencen. Ved brug af "femte mand" pladsen, giver de enkelte team muligheden for at en VIP gæst kan være om bord som tilskuer og opleve dramaet ude på vandet.

Vi ønsker Jes & Rasmus & Co. god vind på alverdens kapsejladsbaner.

http://www.extremesailingseries.com/

Sejlerhilsner Watski A/S Anders Jessen & CrewLatest episod
http://www.sapextremesailing.com/sap-extreme-sailing-news/watch-the-new-episode


Share |

Login
Er du tidligere forhandler hos Watski, skal du nu logge ind på www.nautec.dk