Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu
Spor din båd!
Tips og råd/ Sikkerhed

Spor din båd!

Vil du være i stand til at spore, hvor din båd er? Så har du brug for GPS tracking fra North Tracker.

North Tracker giver dig en helt klar sporingtjeneste til brug direkte ved levering.Se dine “trackere“ på telefonen, tegn “geo-fence“ områder og modtage en alarm, hvis din båd forlader området. Tilføj så mange “trackere“, som du har lyst og del med både familie og venner.

North Tracker er en lille sort boks, der kommer i to varianter Machine og Scout.

Scout kører på batteri og behøver ingen fast installation, men kan flyttes, hvis du vil have den i andre objekter end din båd. Den har en batterilevetid på 3 år og er vandtæt!

Machine fastinstalleret med et batteri 8-32 V og giver real-time tracking for større sikkerhed. Det er vandtæt, holdbart og giver en alarm, når der er afbrudt for strømforsyning.

At have en North Tracker placeret i båden kan være en meget billig forsikring i tilfælde af tyveri. Du logger nemt ind med smartphone eller computer og ser status på din sender. En investering, der betaler sig. Det er ubehageligt at blive udsat for tyveri. Det er også dyrt i form af selvrisikoen og afskrivningen samtidig med at det er tidskrævende. En GPS kan også visse steder give forsikringspræmie reduktioner.

Abonnement vil være omkring 500,- / år.

North Tracker samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, så glem ikke at tjekke hvilke fordele dit forsikringsselskab tilbyder.


Læs mere her >>


Share |