Fri fragt ved køb over 750 kr
Mere end 55 000 tilfredse kunder på nettet
Hurtig leverance, 1-2 dage
Din indkøbskurv 0 kr (0)
Watski renoveringsprojekt

X 402 Skift dine søventiler og skroggennemføringer

Når man køber en ældre båd bør man som det første efterse og eventuelt skifte alle søventiler/ skroggennemføringer.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Nyt elpanel & renovering af finer på X-402 bådprojektet

Fineren der sidder i nedgangspartiet har været udsat for både slid, sol, vind og vejr siden 1986, og står ikke til at redde. fineren er for tynd til at slibe op, og få farven frem igen, så vi må skifte den. Heldigvis har Mikkel noget 1,5 mm finer liggende som vi kan klistre op og lakere, ved samme operation kan vi også lige få frisket vores trin op. Vores elpanel er alt for lille, da der er kommet flere ting i en båd der bruger strøm, end hvad der var tilgængeligt i de glade midtfirser.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Fribordspolering - hvordan gør du? step by step guide.

Få tips og råd om polering og voks af din båd.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Osmose, bunden renoveres for osmose også kaldet glasfiberpest

Rigtig mange både lider af osmose, som ikke er nogen dødsdom for båden, men det bør repareres, da det ellers får konsekvenser på sigt, båden kan ende med en dellaminering og kan også være svær at sælge. Fikser man det derimod kan båden blive bedre end ny.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Grundstødning & køloptimering

Grundstødning er en meget forkert fornemmelse, som de fleste kommer ud for i deres liv til søs, men få taler om :-) Vi har også været på grund, og måtte efterfølgende erkende at vi nok har svært ved 2,20 meter dybdegang, og da vi samtidigt manglede lidt kød på kanten, i form af 10-12 fede gaster, sprang vi ud i det helt store køloptimerings projekt.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Nyt salonbord, nu med ny finer & indbygget smart feature.

Et salonbord på en båd lever et hårdt liv, vores bord på vores efterhånden gennem restaurerede X-yacht 402 er bygget i 1986, dengang hvor papvinen ikke var opfundet, og det trængte i den grad til et refit.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Installér selv et marinetoilet og septiktank ombord på båden

Installer et søtoilet og en septiktank. Se film her af det nye el toilet. Søtoiletter & septiktank ombord på skibet, er ikke så svært som man tror. Søtoiletter er og bliver specielle, ofte er der problemer med dem, og en ting er sikkert, de lugter ikke af eu de cologne. Se her hvordan vi skifter toilettet og installere en septiktank samt giver lidt gode toilet råd med på vejen.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Gasinstallation og montering af nyt gaskomfur på båden

Vores nye komfur fra Waeco Dometic krævede/trængte til en ny og 100 % korrekt installation, da den oprindelige der sad i båden var fra den brun/orange periode fra forrige årtusinde.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Frisk båddækket op med ny topcoat

Er dækket udført i skridsikker topcoat, der har set bedre tider? Så kommer her et par fif om hvordan du får det til at se ud som nyt igen. ps. et godt vinterprojekt.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Nyt loft og indretningsmateriale i X-402 renoveringsprojektet

Vores loftsplader var fuldstændigt færdige grundet vandindtrængning, der havde stået på i årevis. Indretningsmaterialet var også blevet noget gulligt og kedeligt. Indretningsmaterialet kan også hedde vinyl, grisehud, væg eller loftsbeklædning. Det leveres både både med eller uden skumgummi bag ved PVCen, skumgummiet give er mere blød overflade, der gør helhedsindtrykket mere eksklusivt. Vores kvalitet er meget flot og lækker med en struktur der også ses i dyre luksusbiler.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Søgelænder og gribelister

Uanset hvad, så skal sikkerheden være i top, og små udbedringer som feks. søgelænder og gribelister på din båd, bør udskiftes, hvis de er trætte og nedbrudte! Det var vores på renoveringsbåden.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Køl ombord på renoveringsprojektet

For Søren..for en varm sommer, ud over alles forventning Dette kræver køleskab ombord. Vi har monteret et køleaggregat fra Dometic Waeco (vores første køleskab) ombord på vores renoveringsprojektet.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Elektronik ombord

Kan man sejle uden alt det elektronik? Ja det kan man sagtens, men elektronik kan hjælpe dig med at navigere enklere og sejle endnu bedre. derfor er det rigtig rart med en kortplotter, racing instrumenter, AIS, autopiloter mm. der hjælper dig på søen. På vores renoverings projekt har vi skiftet ALT. og du kan følge med her hvordan det hele kommer op at spille efterhånden, selvom Kølle & Mariusz har knoklet big time, med at få det hele til at fungere. fortsættelse følger.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Nye vinduer i X 402 Yacht

Vinduerne er meget lange i denne model fra X-yacht. Når man skærer et så langt hul i siden af båden uden nogen form for støtte, så bliver det utæt hen af vejen (vi havde også problemet i vores gl. X -79, her blev det klaret med en gang gaffertape, den går desværre ikke når man vil renovere en gl. luksusracer.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Skift dit teak i cockpittet - her bliver det gjort på X-402 projektet!

OK, mange har været forbi og ikke fattet at dette ikke er ægte teak men faktisk noget der er udvindet af råolie, og derfor kan genanvendes engang i fremtiden. MEGA STOR tak til Mikkel & Ole fra Sletten Bådeværft og Mikkel fra Flexiteek, prøv lige at se, hvad man kan trylle frem med noget der er rørt op i en spand (PVC)
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Its Marlow love - Skift dit tovværk nu!

Guide til korrekt tovværk på båden - sådan splejser du. Nu når hatten nu er taget af, og vi kunne jo ikke sætte en næsten ny rig på, uden at skifte tovværket til noget af det ypperste tovværk på markedet. Its Marlowelous.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Riggen skiftes.

Vi skifter både stående og løbende rig. Heldigvis har vi fundet en ganske lidt brugt rig til en X 40, så vi slipper for bag og tjekstag.
Læs mere
Watski renoveringsprojekt

Renoveringsprojektet X-402 X-yacht

Jeg har sammen med mine boatbuddies købt en brugt X-402 fra 1985. Den skal renoveres fra A-Z, og det kommer til at blive balsam for sjælen, og muligvis tage et par år....
Læs mere
Login
Bruger / e-post:
Password
Glemt password