Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu
Søgelænder og gribelister
X-402 Renoveringsprojekt

Søgelænder og gribelister

Det er vigtigt at sikkerheden er i top, så der ikke sker dig eller dine venner noget. Skift derfor dit søgelænder og dine gribelister på din båd, hvis de er sure og nedbrudte, og det var vores, så er du sikker på at det holder mandskabet indenbords, hvis uheldet er ude.


Den nye teak gribeliste fra Roca Marine er kraftigere end den gamle og udslidte.


Den gamle teakliste holder tydeligvis ikke til et ordentligt ryk i hård sø, træet er simpelthen fuldstændigt udtørret og mørt.


Afstanden er markant kortere mellem befæstigelserne på den nye liste og det gør den stærkere.
Afstanden er for stor på den gamle liste. Sørg for at skrue din nye liste godt fast med skiver og marinegummi, så det holder længere og ikke bliver utæt.

ALT TIL SØGELÆNDER

Det er ganske enkelt at montere det nye søgelænder. Selve HYE gelænderet var ok, vi måtte skifte nogle søgelænderfødder og pakke dem om. Søgelænderwire kittet er lavet i rustfrit wire belagt med hvid gummi. HUSK når du korter det til, så brug ikke en wiresaks, denne kan få kordellerne til at springe op, brug altid en vinkelsliber med skæreklinge, så får du det reneste snit. Kittet er 10 meter langt, og det er rigeligt til en 40 fod båd da agter & forpulpit strækker sig langt ind på skibssiden.

Nyt søgelænder monteret herover.

Kraftigt havhegn
Share |