Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

EFTERÅRSTILBUD - Op til 43% - KLIK HER

Korrekt belysning i båden
Tips og råd/ Elektrisk udstyr og belysning/ Belysning

Korrekt belysning i båden

 LED-teknologien er stadig stigende og findes nu i de næste alle former og miljøer. Det er en fantastisk teknik, der giver designere næsten endeløse muligheder for at skabe et let miljø i overensstemmelse med dine ønsker.

De forløbne år har vi set en eksplosiv vækst i salget af forskellige LED-lys på markedet, og det er vigtigt for dig som forbruger at være opmærksom på de direktiver og krav LED belysning skal opfylde for at blive godkendt. Fra den 1. september 2010 skulle alle lamper tydeligt mærkes for at gøre det lettere for dig at vælge den rigtige.

Leverandøren Båtsystem har en lang erfaring med LED-belysning og deres LED er designet til også at opfylde alle de unikke og ofte skærpede krav til belysning i havmiljøet. Alle vores LED\'er er CE-mærket og opfylder høje EMC krav. Båtsystems innovative belysningløsninger har længe været forrest indenfor LED-belysning ombord på både. Båtsystem har et komplet udvalg af smarte LED-produkter, der imødekommer alle bådejeres ønsker. Det er bare din fantasi (og pengepung), der sætter grænserne!

Sammenlign LED med halogen og spar strøm!

I dag er det den nemmeste måde at mindske behovet for at oplade batteriet og tunge batteritanke ombord, at erstatte din belysning med nye energieffektive LED-lys. Fælles små pærer bruger ofte mere energi end køleskabe og andre tunge applikationer. Med lysdioder kan lysene være tændte hele tiden, da forbruget er ubetydeligt. Omkostningerne ved installation af LED\'er er marginale i forhold til besparelserne i opladningstid af batterierne.

Design og stemning med LED belysning

LED teknikken har medført en revolution i forhold til at reducere energiforbruget og samtidig giver dig fantastiske muligheder for at designe dit eget lys miljø ombord på båden eller i hjemmet, både indvendig, udvendig og endda under vandet! Med lys kan du skabe plads, forbedre design og ændre stemning ombord på en let og fleksibel måde. Med mange små lyskilder får du et unikt lys, der kan varieres efter behov.


4 enkle trin til fantastisk lys:


1. Dæmp alt!

Sæt lysdæmpere på alt lys. Det giver dig mulighed for at skifte mellem arbejdslys og hyggebelysning. Juster lyset efter behov. Tænk på lysdæmperen som en volumenknap.

2. Mange små lyskilder.

Hav mange små lyskilder i stedet for en stor. Det giver dig stor fleksibilitet og evnen til at skabe et hyggeligt humør, fremhæve og skabe kontraster. Tænk på hvilken dejlig stemning man får med mange stearinlys.

3. Integrér lyset.

Installer lyskæder og dot\'er bag lister, ryglæn, nede i gulvet, i skabe og garderobeskabe. Det indirekte lys skaber plads og fine kontraster, samtidig med at du giver mere funktionelt lys.

4. Test, test, test

Eksperimenter med lyset. Tag et armatur eller en lommelygte og test forskellige vinkler og steder i båden. Sæt spot på det du ønsker at lyse op. Skab oplevelsen af mere plads med indirekte lys.

 Nedenfor kan du se, hvordan du ændrer og fornyer med det rigtige lys !!

Se vores store udvalg af LED belysning >>Film om Aquadisk - Undervandsbelysning fra Båtsystem


Share |