Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

EFTERÅRSTILBUD - Op til 43% - KLIK HER

LED Belysning
Tips og råd/ Elektrisk udstyr og belysning/ Belysning

LED Belysning

LED teknikken er på stærk fremmarsch og vi fortsætter med at udvikle vores produkter i takt med dette for at alltid ligge på kant med fremtiden.

Den seneste LED teknik kaldes SMD og det står for Surface Mount Device. SMD LED giver os et LED kort som er tyndere og hvor vi kan sætte dioderne tættere og få mere plads på bagsiden for effektivere DC/DC inverter. I og med dette får vi et kort med mere lysintensitet, bedre lysspredning med flere bølgelængder i lyset giver færre skygger og bedre modstand overfor oversændinger. Kortet er varmhvid (3200K) og kan sammenlignes med 8-30V.

LED: står for Light Emitting Diode og kaldes lysdiode på Dansk. Det er en halvleder som udstråler ved en elektrisk fremad rettet strøm, lysdioder kræver jævnstrøm med korrekt polaritet. Lysdioder har mange fordele; Lavt strømforbrug, lav varmeudvikling, lille størrelse, tåler stød, ingen tungmetaller og kan udformes efter behov.

SMD: står for Surface Mount Device. Her er dioderne ydmonteret og kan monteres lættere på kortet hvilket giver mere lys.Farvegengivning, angiver hvordan farverne gengives når lyset reflekters mod dem og in i øjet. Det måles i Ra Index, jo højre desto bedre. Halogenlys har Ra 100. Godt LED lys ligger på Ra 90 og opad. 

Dimmer: LED kan også dimmes der er konstrueret til det og skal blot koples til en dimmer der er fremstillet til LED.

LED tilbyder fantastiske muligheder at designe dit eget lysmiljø ombord eller i hjemmet både interiørt, exteriørt og endda også under vandet.

I og med sit lave strømforbrug og lave varmeudvikling kan I nu lyssættte på en helt ny måde og samtidigt reducere strømforbruget.

Det er bare fantasien som begrænser og med flere lysmuligheder får I et unikt lys der kan varieres efter behov. Vi tilbyder en masse forskellige LED belysning som giver ubegrænsede muligheder at belyse forskellige miljøer.

Share |