Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

EFTERÅRSTILBUD - Op til 43% - KLIK HER

Redningsflåder fra VIKING
Tips og råd/ Sikkerhed

Redningsflåder fra VIKING

VIKING har været i den maritime branche i næsten et halvt århundrede. En redningsflåde kan være et menneskes sidste chance for at overleve. Derfor fremstilles VIKING´s produkter med den største omhu og respekt for den situation, hvor de med sandsynlighed skal bruges.

 Grundmaterialet i VIKING´s redningsflåder, er et stærkt vævet materiale overtrukket med naturgummi. En særdeles nyttig egenskab ved gummi er dets elasticitet og fleksibilitet, der er afgørende ved de tunge belastninger, som redningsflåden udsættes for i nødsituationer. De er for eksempel blevet udsat for hastighedsprøver ved vindhastigheder på 30m/sek. Og hav prøver i hård sø. De selvvendende redningsflåder har desuden gennemgået tests til påvisning af deres selvvendende evne.

Flåderne indeholder sikkerhedsudstyr af høj kvalitet bl.a. padler, kastering med line, vandtæt lygte, håndblus, faldskærmsraketter, signalspejl, fløjte, instruktions manual, drikkevand, søsygetabletter, flydekniv, blæsebælg, svampe, øsekar, hulstopper og reparationssæt.

VIKING´s produkter opfylder de nye Internationale Maritime Organisations/SOLAS Chapter III.
Service anbefales hvert 3. år, dog er det ikke et krav. SOLAS redningsflåder til professionelt brug skal serviceres hvert år.

Se vort sortiment med Viking redningsflåder
Share |