Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

EFTERÅRSTILBUD - Op til 43% - KLIK HER

Tør og frisk indeni!
Tips og råd/ VVS

Tør og frisk indeni!

At holde båden tør og frisk indeni er meget vigtigt. Store temperatureforskelle mellem ude og inde og stillestående luft er ofte årsagen til mug og dårlig lugt. Der findes forskellige produkter som kan afhjælpe med problemet og en ting har de alle til fælles: De mindsker luftfugtigheden!

Nedenfor vises nogle produkter som Nautec anser som nødvendige for at have det friskt og tørt i båden.

Fra venstre: Torrbollen standard, Torrbollen Mega 16068-12, Tea Tree luftrenser 111658 og Torrbollen engangspose 108067TØR OG FRISK INDENI - TORRBOLLEN

1. Vi har i denne 30 fods sejlbåd valgt at sætte en Torrbollen Mega i midten af båden. Hvis du vælger en mega slipper du for at skifte pose ligeså ofte. Har du en større båd kan man vælge at opsætte flere stk. Gerne både i for- og agterkahytten.
2.Tag låget af og tag alt op af spanden. Placer den flade del ned i spanden og den runde del ovenpå.3. Åben plastikposere med de hvide fugtabsorberingsposer. Stabel de hvide poser ovenpå hinanden. Sæt låget på (skru lidt forsigtigt). Så er du klar.
4. Placer Torrbollen centralt i båden så luft kan cirkulere frit rundt omkring den. Sørg for at den står stabilt så den ikke vælter. Fugten som samles i spanden er nemlig ikke sjov at få ud i båden da den er vældig salt og klæbrig. Tøm spanden når den begynder at blive fuld. Luk for al ventilation så den tørre luft bliver inde i båden under hele vinteropbevaringen.

1.Torrbollen findes også i en hængende version. Det kan være praktisk hvis man ikke har et stabilt underlag at stille en almindelig Torrbolle på.
2.I dette tilfælde hænger vi en Torrbolle engangspose i en bil som skal vinteropbevares i en garage. Allerede efter en uge er der begyndt at samle sig vand i posen. Udskift posen når saltet øverst er borte.

Dagens Torrbolletips: Vandet som samles i Torrbollen er super som ukrudtsmiddel i haven!!TEA TREE OIL - FRISK LUGT OG INGEN MUG1.Starbrites Tea Tree oil produkter er en naturlig løsning til at eliminere dårlig lugt ombord. lösning för att eliminera unken och dålig lukt ombord. Indholdet i det australske tea-tree-oil nedbryder naturligt partiklerne som forårsager den dårlige lugt,  og eliminere desuden kilden til lugt partiklerne. Teat-tree-oilen findes både i geléform på dåse eller på sprayflaske, for effektivt at kunne anvendes overalt. Gelén afgiver stoffet til luften og holder den frisk og sund i op til tre måneder. Hårde overflader og tekstiler kan behandles med spray for at forhindre dårlig lugt. 

 Fjern låget og plastfilmen!
3. Placer dåsen med  Tea-Tree-oil på et stabilt underlag så den ikke vælter.

To gode produkter som kan holde din båd tør og frisk på indersiden!
Held og Lykke!!

Share |