Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Flytteudsalg - Op til 80% på 1000-vis af bådtilbehør. Klik her

Dæk, Rig og Fortøjning Alt til rig Blokke

Blokke

Blokke er en essentiel del af sejlbåden og der findes et væld af muligheder og mærker, så som Harken, Holt, Rutgerson og Seldén. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige så du kan få mest ud af dit udstyr.


Hvordan vælger jeg den rigtige blok?


Når det kommer til valget af blokke er det vigtigt, at du tager tykkelsen af dit tov i betragtning. Blokkene er designet til en maks tykkelse, så du bør holde dig indenfor dette. 


Du bør også være obs på maks belastningen for den individuelle blok. En dobbel eller trippel blok har mulighed for at fordele vægten over flere tov, hvilket øger den mulige belastning for blokken. Find derfor ud af dit behov inden dit valg. 


Fast eller svirvel?


En svirvel blok giver en større fleksibilitet end en fast blok. Du bør derfor overveje dine behov ift. dette. Skal linen løbe frit, er det en fordel at have en svirvel blok, da den nemt kan rotere efter torvet og derfor ikke sætter sig fast så nemt eller slider på torvet på grund af vinklen.


Hvordan vedligeholdes blokke?


Som så meget andet udstyr på båden, bør blokke også vedligeholdes for optimal ydelse og levetid. Saltvand kan være enormt slidende og bør derfor vaskes af med ferskvand. Harken har lavet en hurtig guide til vedligehold blokke her


I denne kategori finder du vores udvalg af blokke til ethvert behov.

Vis mere information om Blokke
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
Fristad Plast Ab (1)
Harken (67)
Rutgerson (49)
Du har set 72 ud af 129 produkter
Vis flere
Filtrer
Varemærker
Fristad Plast Ab (1), Harken (67), Rutgerson (49),
Varemærker
Fristad Plast Ab (1)
Harken (67)
Rutgerson (49)