Luk
Menu
Kundeklub
Indkøbskurv
Menu

Blue Weekend 10% på alt*. Klik her.

Sikkerhed til Søs Personlig sikkerhed

Personlig sikkerhed

Sejlads begynder med sikkerhed om bord på båden og korrekt sikkerhedsudstyr. Det er sjældent nok kun at bruge en redningsvest. Skulle uheldet være ude, er det vigtigt med redningskrans, livline, overlevelsesdragt, førstehjælp og meget mere. Det er simpelthen nødvendigt, at være klar til alle de udfordringer, havet kan give dig. 


Vi ønsker, at alle skal være sikre på båden og ved vandet. Sikkerheden er lige vigtig, uanset hvor stor båden er. Redningsvesten skal helst på inden du går ombord på båden, uheld kan også ske i havnen eller på lavt vand. Det er vigtigt, at både voksne og børn kan bruge sikkerhedsudstyret om bord, så de voksne kan hjælpe børnene i en nødsituation og børnene de voksne. 


Jo længere fra kysten du kommer, jo vigtigere er det at tænke på sikkerheden for både dig selv og dine passagerer. Med det rigtige udstyr og det rigtige forberedelse kan du minimere omfanget af alvorlige ulykker på havet, især hvis ikke alle om bord har samme maritime vane. 


Tjek altid dit sikkerhedsudstyr, så det er intakt, inden du begiver dig ud på havet, især hvis det har været opbevaret og ikke brugt i et stykke tid. Hvis du eller en ombord på båden skulle være uheldig og falde over bord, vil det rette sikkerhedsudstyr give dig mulighed for at hjælpe den nødstedte. 


Moderne sikkerhedsudstyr er ofte behageligt at have på og har et stilrent design. Det er også ofte mere sikkert end ældre modeller, som af forskellige årsager måske ikke længere fungerer korrekt. Hvis du har købt nyt udstyr, skal du altid læse manualer og instruktioner omhyggeligt og om muligt afprøve funktionerne før du drager til søs. 


Vi har samlet personligt sikkerhedsudstyr i denne kategori for at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig. Her finder du alt fra redningskranse og redningsveste til personlige nødsendere og livliner.

Vis mere information om Personlig sikkerhed
Filtrer
Sorter efter
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Varemærker
0 Valgt
1852 Marine Quality (6)
Erreti (2)
Fell Marine (1)
Fristad Plast Ab (8)
Helly Hansen (19)
Lalizas (hellas) Ltd (12)
Musto (3)
Osculati (1)
Plastimo (4)
Spinlock (32)
Viking Life-saving Equipment (1)
Wichard (3)
Du har set 72 ud af 142 produkter
Vis flere
Filtrer
Varemærker
1852 Marine Quality (6), Erreti (2), Fell Marine (1), Fristad Plast Ab (8), Helly Hansen (19), Lalizas (hellas) Ltd (12), Musto (3), Osculati (1), Plastimo (4), Spinlock (32), Viking Life-saving Equipment (1), Wichard (3),
Varemærker
1852 Marine Quality (6)
Erreti (2)
Fell Marine (1)
Fristad Plast Ab (8)
Helly Hansen (19)
Lalizas (hellas) Ltd (12)
Musto (3)
Osculati (1)
Plastimo (4)
Spinlock (32)
Viking Life-saving Equipment (1)
Wichard (3)