Lækker gorgonzolapizza!

Pizzadej til 4 personer:
Dette behøver du:
- 50g. gær
- 1 tsk. salt
- 5 Spsk. olie
- 600 g. hvedemel
- 3,75 dl. vand
Sådan gør du:
Smuldr gæren og tilsæt varmt vand og rør sammen.
Tilsæt salt og olie, og til sidst melet.
Ælt dejen og lad den hæve i 20-30 minutter
Del dejen i fire stykker og rul ud til pizza bunde, der passer til SAFIRE-grillen.
Topping:
Dette Behøver du:
- Tomatsovs (færdigkøbt eller hjemmelavet, Vælg det som passer jer bedst)
- Gorgonzola
- Serranoskinke (eller andet pålæg, vælg efter smag og lyst)
- Svampe
- Rucolasalat
Sådan gør du:
Spred tomatsaucen over pizza bundene, spred gorgonzola, svampe og skinke, som du ønsker det.
Hvis du har et non-stick net du sætte hele herligheden på den og derefter på grillen. Sæt på låget og vent ca. 15 minutter.
Kom til sidst rucola og eventuelt lidt sort peber på.
Tada! Pizzaen er klar til at blive nydt! Og du bliver ikke skuffet :)